Credite de nevoi personale in lei de la BCR, cu dobanzi de la 13.5% si premii prin tragere la sorti

Banca Comercială Română (BCR) lansează o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale cu accent pe accesibilitate şi simplitate – dobândă de la 13.5%, ZERO comision de analiză (pentru oricine îşî încasează salariul sau pensia la BCR sau alege să-şi refinanţeze creditele, cardurile de credit la BCR) şi asigurare de viaţă gratuită. Banca solicită numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fără garanţii: adeverinţa de salariu, fişa fiscală/formular BCR şi factura de utilităţi sau talon de pensie, decizie de pensionare definitiva şi factură de utilităţi, în cazul veniturilor realizate din pensii.

BCR va derula, până pe 24 mai a.c., o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale - “Castigă-ţi creditul înapoi”. Banca oferă prin tragere la sorţi săptămânală, 7 premii x valoarea creditului Divers BCR. Eligibili pentru tragerea la sorţi sunt clienţii care contractează un credit Divers şi un card de credit. De asemenea, BCR va acorda clienţilor care iau un credit de nevoi personale cu ipoteca 7 premii acordate prin tragere la sorţi în valoare de 5.000 lei (net). Banii vor fi acordaţi în contul curent al clientului, tragerea la sorţi urmând să aibă loc pe 5 august 2013.

„Este o prioritate pentru noi îmbunătăţirea relaţiei cu clienţii noştri, astfel continuăm optimizarea procesului de acordare de  credite. Ne-am concentrat pe simplificare şi după aplicarea noilor prevederi privind fiţa fiscală, documentele solicitate clienţilor rămân în continuare 3. Totodată, nu percepem comision de analiză clientilor nostri care fie îşi virează sau aleg acum să îşi vireze salariile sau pensiile la noi. Sperăm să ne ridicam la nivelul aşteptarilor clienţilor noştri în perioada următoare, finanţând diversele lor nevoi: amenajări/remobilări în casă, cheltuieli specifice sărbătorilor de Paste sau neprevazute, precum şi reducerea obligaţiilor lunare de plată prin refinanţarea creditelor etc.”, a declarat Roxana Cristea, Sef Departament Credite Negarantate, BCR.

Detalii în Regulamentul campaniei disponibil gratuit în unitaţile BCR şi pe www.bcr.ro. 

Principalele beneficii ale creditelor DIVERS BCR sunt: rata lunară mică, asigurarea de viaţă oferită gratuit la BCR Asigurări de Viaţă VIG şi posibilitatea de a opta, contra cost, pentru o asigurare complexă ce oferă până la 24 de rate lunare plătite de bancă în caz de şomaj.

Principalele beneficii aduse de plata cu cardul de credit sunt: cumpărături cu 0% dobândă (prin programul de 12 rate cu dobândă 0% la comercianţii parteneri BCR / până la 53 zile perioadă de graţie cu dobândă 0%), reducerile de până la 30% la comercianţii parteneri BCR, servicii gratuite de plăţi facturi la ATM BCR, asigurare gratuită de protecţie a cumpărăturilor  si asigurarea gratuita de calatorie (www.Powercard.ro).

BCR oferă posibilitatea obţinerii aprobării creditelor de nevoi personale şi a cardurilor de credit şi prin telefon, prin apelarea gratuită a InfoBCR (zilnic, între 8.00 şi 22.00): 0800.801.BCR (0800.801.227) sau prin transmiterea unui SMS cu textul “Credit” la 1780, tarif normal.

„Continuând şirul poveştilor schimbate în bine, pe noua platformă de comunicare a băncii, BCR lansează o nouă campanie cu final fericit, de data acesta pentru un produs atractiv de creditare: DIVERS BCR. În continuarea platformei de comunicare “Împreună schimbăm povestea”, care a fost bine primită în piaţă, de la lansarea sa, în luna februarie, eroul zilelor noastre este Harap Alb, care are nevoie de bani pentru a-i îndeplini dorinţele domniţei sale, Fata lui Roş Împărat. Însă tânărul face lucrurile altfel: lasat baltă de ajutoarele sale Ochila şi Setila (adica bunica ochelaristă şi prietenul mereu însetat), el îşi duce la bun sfârşit planurile luand un credit DIVERS BCR. Astfel, în loc să treacă prin încercări imposibile în dorinţa de a-i oferi iubitei sale un cadou generos pentru casă, Harap Alb rezolvă problema simplu şi astfel schimbă povestea. În “mai bine”, desigur. Campania este declinată în TV, outdoor tradiţional şi de tranzit, online, BTL şi neconvenţional şi aduce în faţă creditul DIVERS BCR, dar este şi un motiv pentru a reaminti clienţilor oportunităţile de creditare pe care banca le oferă”, a declarat Anca Rarau, Director executiv Directia Marketing, BCR.
.

Exemplu de calcul: 15.000 RON

Credit
      Divers BCR
Valoare totală credit
15.000 Lei
Perioadă de acordare
   Maxim 5 ani (60luni)
Dobândă*
                    13.9%/an
Comision analiză dosar *
ZERO
Comision lunar de administrare
5 Lei
DAE
15.55%
Valoare totală plătibilă de către client
21.195 Lei  RON
Rata lunară
353 Lei RON
Asigurări
GRATIS - Asigurare de viaţă
* în funcţie de vechimea şi continuitatea în muncă, comportamentul de plată, încasarea salariului , pensiei într-un cont la BCR


Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de  profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 41 de centre de afaceri dedicate companiilor şi  623 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.400 de bancomate şi POS - 15.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce. 

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Aproximativ 49.500 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in cadrul a 3.100 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 213,8 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 483,5 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.0%.