Millennium Bank - credit de nevoi personale in lei cu marja de 6% si zero comision de analiza

Clienţii Millennium Bank pot beneficia acum de noul Credit de Nevoi Personale fără garanţii cu dobândă variabilă, al cărui comision de analiză este zero pentru cererile aprobate până la 30 iunie 2013. Creditul este disponibil în lei la o dobândă formată din ROBOR la şase luni plus o marjă de 6%, pentru clienţii care decid să-şi încaseze venitul lunar prin bancă.

Clienţii pot contracta un Credit de Nevoi Personale de până la 70.000 de lei şi pot folosi suma fără a-i justifica destinaţia. Perioada maximă a împrumutului este de 60 de luni. Clienţii mai beneficiază şi de zero comision de administrare şi de rambursare în avans şi nu trebuie să suporte cheltuieli precontractuale aferente întocmirii dosarului de credit.

Persoanele care aplică pentru un Credit de Nevoi Personale pot aduce până la doi co-debitori – soţ/soţie, partener, părinţi, copii, soră/frate. Banca acceptă o gamă largă de surse de venit, care include salarii, bonusuri, comisioane din vânzări, venituri din participarea la consilii de administraţie şi cenzori, drepturi de autor, venituri din chirii, dividende, venituri din activităţi independente, diurne navigatori, alte diurne.

Millennium Bank mai oferă clienţilor care au contractat un Credit de Nevoi Personale posibilitatea de a amâna plata unei rate lunare, o dată pe an. Suma acumulată în acest fel va fi achitată la finalul perioadei creditului.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Millennium bcp este cea mai mare bancă privată din Portugalia şi are o poziţie dominantă pe piaţa financiară din Portugalia – atât în ceea ce priveşte cota de piaţă, cât şi reţeaua de distribuţie. Este şi o instituţie de referinţă în Europa şi Africa, prin operaţiunile sale din Polonia, Grecia, Mozambic, Angola, România şi Elveţia. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Fondat în 1985, grupul Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2012, active totale în valoare de 90 de miliarde de euro. Grupul este inclus în importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Millennium bcp are o reţea de 1.700 de unităţi şi peste 20.000 de angajaţi.

Grupul oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţia clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa.

Millennium bcp pune accentul pe crearea de valoare pe pieţele alese pe baza unui profil de risc controlat şi a potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.