Cardurile Visa si MasterCard de la UniCredit Tiriac Bank, personalizate de Provus Service Provider

Provus Service Provider, cel mai mare centru de procesare a tranzactiilor cu carduri bancare din România si unul dintre cele mai mari centre de procesare din Europa de Est, a preluat activitatea de personalizare a cardurilor emise de UniCredit tiriac Bank.

În cadrul parteneriatului, Provus va personaliza toate tipurile de carduri emise de UniCredit tiriac Bank: carduri cu bandă magnetică, chip & PIN,  cu sau fără cod de bare, emise sub sigla Visa si MasterCard. Anterior preluării, personalizarea cardurilor se făcea în cadrul băncii, cu echipamente proprii. Provus a preluat în întregime aceste echipamente, împreună cu echipa care gestiona activitatea de personalizare, acest lucru reprezentând o premieră pe piata românească de profil.

„Pentru 2013 avem în plan atât cresterea volumelor de procesare a tranzactiilor efectuate cu carduri bancare, cât si dezvoltarea sustinută a activitătii de personalizare a cardurilor, iar prin preluarea serviciilor de personalizare a cardurilor UniCredit tiriac Bank facem un pas important în directia propusă, completându-ne totodată portofoliul cu încă o institutie financiară de prestigiu”, a declarat Utku Ogrendil, CEO al Provus Service Provider si Presedintele Consiliului de Administratie al RomCard.

 „Am luat decizia de a externaliza serviciul de personalizare a cardurilor către Provus Service Provider deoarece ne dorim să fim cât mai eficienti pentru clientii nostri, atât din punctul de vedere al proceselor, cât si al costurilor aferente acestei activităti. Alegerea a avut la bază profesionalismul si calitatea ridicată a serviciilor oferite de specialistii Provus în cadrul proiectului pilot pe care l-am desfăsurat. Pe parcursul acestuia, modul de lucru si timpul de livrare au fost respectate cu strictete, motiv pentru care suntem convinsi că vom avea o colaborare reusită în continuare”, a declarat Daniel Ghiulea, Director de Operatiuni în cadrul UniCredit tiriac Bank.

Serviciile integrate de personalizare care vor fi prestate de Provus pentru UniCredit tiriac Bank sunt: achizitia cardurilor, managementul stocurilor, personalizarea, împlicuirea si livrarea securizată, în conformitate cu standardele impuse de VISA/ Mastercard.

Grupul Provus – RomCard este detinut de Innova Capital, unul dintre cele mai dinamice fonduri de private equity din Europa Centrală.

Provus Service Provider este cel mai mare centru de procesare pentru tranzactii cu carduri bancare din România si unul dintre cele mai importante centre de procesare din Europa de Est. Provus detine toate certificările necesare emise de organizatiile internationale MasterCard si Visa, oferind o gamă completă de servicii de procesare a cardurilor. În prezent, Provus Service Provider administrează peste 1.500 terminale ATM si 9.200 terminale POS, personalizează în medie peste 100.000 de carduri lunar si procesează peste 3 milioane de carduri si 3,5 milioane de tranzactii pe lună.

UniCredit tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeană de top cu reteaua cea mai extinsă din Europa Centrală si de Est, numărând peste 3.900 sucursale. În România, UniCredit tiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienti. Banca deserveste 591.000 de clienti, printr-o retea de 208 sucursale.

Banca îsi propune să mentină permanent clientul în centrul activitătilor sale, să fie un partener cu care se lucrează usor si să fie o parte foarte activă a comunitătilor în care îsi desfăsoară activitatea.

Grupul UniCredit este prezent pe piata din România si prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).