Magazin Diego in Bucuresti - magazin de amenajari interioare in Centrul Comercial Militari Shopping

Reţeaua de franciză DIEGO a deschis porţile primului său magazin din Bucureşti, în data de 13 aprilie 2013. "Sunteţi aşteptat în cel mai nou magazin de amenajări interioare din capitală, în incinta Centrului Comercial Militari Shopping", spun oficialii Diego.

Reţeaua comercială DIEGO joacă un rol determinant în bazinul Carpatic pe piaţa produselor de amenajări interioare: podele laminate, covoare, mochete, pardoseli PVC, perdele, textile de interior, tapete şi accesorii aferente acestora. Continua dezvoltare a gamei de produse a făcut posibilă tranziţia de la statutul de „lanţ de magazine de pardoseli” la reţea de magazine specializate în amenajări interioare.

Urmând politica de afaceri şi misiunea companiei, DIEGO continuă dezvoltarea reţelei de 125 de unităţi comerciale cu încă 15 magazine. „Primul magazin DIEGO din Bucureşti, deschis în Militari Shopping, este parte fundamentală a planului de expansiune în România. Suntem încrezători că noul magazin va beneficia de acelaşi succes ca celelalte 21 de la nivel naţional”, a declarat István Szőke, Director de dezvoltare.

Cumpărătorii pot găsi în noul magazin DIEGO o gamă diversificată de produse, preţuri avantajoase, servire de calitate, asistenţă profesională şi servicii favorabile sau chiar gratuite. Mai mult, în cadrul programului de fidelizare Club Card, clienţii fideli se vor bucura de avantaje considerabile.

Pe o suprafaţă comercială de 600 m2 vă aşteaptă o gamă unică de peste 1,000 de produse la cel mai bun raport preţ/calitate. Alături de produsele deja existente pe stoc, clienţii au la dispoziţie o multitudine de cataloage din care se pot inspira pentru comenzi mai speciale, cu termene scurte de livrare.

Accesul uşor în magazin, locuri de parcare gratuite, spaţiul comercial amenajat sistematic şi serviciile profesionale vor asigura confortul cumpărătorilor pentru ca aceştia să beneficieze de sesiuni de shopping cât mai plăcute.