Adora Urban Village din Soseaua Alexandriei va fi gata in mai 2013 - investitie de 34,4 milioane euro, in sud-vestul Bucurestiului

Complexul rezidential Adora Urban Village, dezvoltat de compania Tagor, reprezintă cea mai mare investitie privată pentru comunitatea din zona soselei Alexandriei, din ultimii ani, datorită infrastructurii create: drum de acces si utilităti la standarde urbane, precum si prin transformarea cartierului într-o viitoare comunitate în expansiune. Adora Urban Village se bazează pe conceptul de comunitate puternic legată de viata orasului si totusi ancorată solid în calmul unui complex similar unui sat.

În baza unei investitii de 34,4 milioane de euro, Adora Urban Village este aproape de finalizare si va fi gata în luna mai, când primii cumpărători care au rezervat deja apartamente se vor putea muta. La finalul dezvoltării, Adora Urban Village va fi un complex de 12 blocuri situate în sud-vestul Bucurestiului, la numai 10 km de Piata Unirii, într-un cartier nou, în plină dezvoltare lângă soseaua Alexandriei, cu un total de 548 de apartamente, dintre care 75 reprezintă prima etapă. Complexul este deja conectat la utilitătile orasului, dispune de un drum de acces nou, conexiuni prin fibră optică în fiecare apartament si, cel mai important, toate materialele de constructie si metodele folosite sunt la standarde internationale.

„Aducem un aer proaspăt în acest cartier, bine dezvoltat în ceea ce priveste constructiile individuale, în sensul că oamenii au construit în spatele zidurilor si gardurilor. Ceea ce aducem noi este spiritul de comunitate prin crearea unui spatiu comun de locuit accesibil multora pentru a creea diversitate, astfel încât să devenim vârful de lance al dezvoltării organizate a acestui cartier”, a declarat Ofer Lieberson, proprietarul companiei care dezvoltă Adora Urban Village.

Tagor, care va participa la TiMON în perioada 18-21 aprilie, este primul brand major care aduce o schimbare în zona de la sud de soseaua Alexandriei ca vârf de lance al dezvoltării viitoare si al expansiunii Capitalei. Adora Urban Village se bazează pe conceptul revolutionar introdus în România de către Tagor, „Urban Village”, cu scopul de a creea comunităti puternice care împărtăsesc valori comune dar au în acelasi timp obiceiuri singulare, aducând laolaltă avantajele si viata vibrantă a orasului cu linistea de tip rural, fiind practic un concept dual care se potriveste perfect tinerei generatii de profesionisti de carieră (gata să îsi întemeieze o familie) care intră acum în clasa de mijloc din România.

Pentru a sublinia această dualitate si dorintă de varietate în diferente, Tagor a introdus de asemenea un alt nou concept pentru piata imobiliară din România: mini-camera, inspirată de piata de profil din New York, unde apartamentele au suprafete limitate.

Conceptul de „Mini-cameră” înseamnă o utilizare sau functie suplimentară în toate garsonierele, apartamentele de două camere si în unele apartamente de trei camere de la Adora Urban Village, ce poate fi folosit în diferite moduri de către locatari, fără niciun cost în plus la achizitia locuintei. Fie că va fi o cameră pentru hooby-uri, un mic birou, un spatiu de joacă pentru copii, un dormitor sau orice altceva, mini-camera este o inovatie creată prin compartimentarea inteligentă a spatiului din apartamente.

Tagor este dezvoltatorul complexului rezidential Adora Urban Village, primul dintr-o serie de proiecte de locuinte care vor aduce în România investitii în valoare de până la 250 de milioane de euro, la finalizare. Compania este detinută si condusă de Ofer Lieberson, care si-a început activitatea în România în 2004.

Tagor este partenerul operational în România în cadrul parteneriatului cu Patron Capital, un fond de investitii britanic în domeniul imobiliar, cu active de peste 2 miliarde de dolari.

Pe lângă proiectul Adora Urban Village din sud-vestul Bucurestiului, Tagor va construi locuinte în  Arad, Timisoara si Oradea,  precum si în alte zone ale Capitalei, în viitorul apropiat. Unele dintre aceste proiecte sunt planificate să demareze în cursul acestui an.