Noua gama de baterii Kludi Amba - Design Integral si frumusete la superlativ

În cadrul târgului ISH de la Frankfurt, KLUDI – producătorul german de baterii de lux pentru baie si bucătărie – a lansat noua gamă de baterii sanitare KLUDI AMBA. Compania a uimit publicul, prin prezentarea în premieră a unui nou concept de design, care deschide calea spre noi orizonturi în tendintele amenajării interioare.

Bateria KLUDI AMBA se remarcă prin Designul Integral, omogen, care lasă impresia unui tot unitar. Întregul mecanism functional este integrat în baterie, ca si când aceasta ar fi turnată dintr-o singură bucată. Cartusul ceramic este pozitionat oblic pe baterie, pentru a-ti oferi libertate în reglarea exactă a temperaturii si a debitului de curgere a apei.

În plus, cu KLUDI AMBA poti economisi resurse importante, pentru că aceasta consumă doar 5 litri de apă pe minut, încadrându-se în clasa Z de consum.

Produsul a câstigat deja „if Product Design Award” si Plus X Awards pentru standardele înalte de calitate, pentru design si usurinta în utilizare. De acum nu mai sunt necesare miscările bruste ale mânerului. Produsul este extrem de intuitiv si o simplă atingere cu degetul este suficientă pentru a pune bateria în functiune.

Marcajele de temperatură, rosu si albastru, sunt si ele discret integrate în design, prin două linii fine pozitionate deasupra pipei. Bateria, prin simplitatea si frumusetea ei, lipsită de obstacole vizuale si tactile, se potriveste perfect în orice ambient si la orice tip de lavoar. KLUDI AMBA este elementul ideal pentru un mediu relaxant, oferindu-ti un jet SoftFlow – blând, voluminos si pufos.

În gama KLUDI AMBA poti găsi baterii monocomandă pentru lavoare pe blat, cu două înăltimi ale pipei: 213 mm si 273 mm,