Cumparaturi in rate fara dobanda, in magazinele Stefanel, prin CardAvantaj

Credit Europe Bank şi Stefanel anunţă începând cu această lună includerea magazinelor de modă ale retailerului în grupul partenerilor din segmentul de modă al CardAvantaj. Astfel, posesorii celui mai popular card de credit din România cu plata în rate fără dobândă vor putea fi în pas cu cele mai noi tendinţe fashion prezentate de Stefanel, putând beneficia de o ofertă specială -  achiziţionarea produselor STEFANEL în 3 rate fără dobândă.

“Este o preocupare constantă pentru noi să creştem numărul de comercianţi CardAvantaj, mai ales în zona fashion, fiind cunoscută apetenţa publicului pentru articolele de îmbrăcăminte şi accesorii. Suntem bucuroşi să demarăm colaborarea cu STEFANEL, un brand cu tradiţie în industria modei”, a declarat dl. Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank România.

“Este o bucurie să anunţăm parteneriatul dintre noi şi Credit Europe Bank. În acest fel, ne apropiem şi mai mult de consumatori, de nevoile şi dorinţele lor şi le înlesnim achiziţia de produse de calitate. STEFANEL este de mai bine de 20 de ani alături de consumatorii români şi înţelege nevoile acestora de a avea soluţii de plată cât mai prietenoase. De aceea, deţinătorii de CardAvantaj vor putea utiliza facilitatea plăţilor în rate fără dobândă în toate locaţiile Stefanel din Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Braşov şi Timişoara.” a declarat dl. Carlo Stefanel, Presedinte CA, Stefanel Romania.

Parteneriatul debutează cu o campanie specială, in perioada 19.04.2013 – 30.06.2013 orice achiziţie prin CardAvantaj putându-se face în 5 rate fără dobândă. În acelaşi timp, între 26.04 şi 28.04.2013 toate cumpărăturile efectuate prin CardAvantaj în magazinele Stefanel vor beneficia de un discount de 30%.