RBS Romania - un nou sediu in Arad

Sucursala RBS România din Arad se va muta la o altă adresă începând cu data de 29 aprilie. Noul birou va servisa clienţii RBS România din partea de vest a ţării, inclusiv pe cei din Arad şi Timişoara. Sucursala din strada Andrei Şaguna va fi situată într-un spaţiu modern şi funcţional dintr-o clădire reprezentativă pentru oraş.

Noua locaţie va răspunde mai bine nevoilor clienţilor şi va susţine strategia băncii de a se concentra exclusiv pe oferirea de servicii bancare clienţilor companii de top internaţionale şi locale de dimensiuni mari, precum şi a clienţilor instituţionali.

„Strategia noastră presupune că vom deveni o bancă de nişă de tip corporate, concentrată exclusiv pe oferirea de servicii bancare către clienţii noştri persoane juridice. În mod tradiţional, ne-am bucurat de o poziţie foarte bună în această zonă geografică în cadrul segmentului nostru de clienţi ţintă. Le oferim acestora produse şi servicii de calitate, inclusiv servicii de banking online avansate tehnologic. Aceste canale alternative sunt foarte eficiente, şi, de asemenea, apreciate de clienţii noştri”, a declarat Henk Paardekooper, Preşedintele RBS România.

„Faptul că RBS se mută într-o nouă locaţie demonstrează angajamentul nostru faţă de partea de Vest a ţării. Vom rămâne aproape de clienţii noştri din această zonă, prin menţinerea unei prezenţe locale”, a adăugat Nicoleta Băltan, Directorul Sucursalei RBS România din Arad.

Adresa noii sucursale RBS este Str. Andrei Şaguna, nr. 1-3, apt. 5, et. 4, Arad. Biroul va fi operaţional începând cu data de 29 aprilie.

RBS Bank (Romania) S.A. face parte din Grupul Royal Bank of Scotland şi are o strategie de business concentrată pe deservirea clienţilor companii de top internaţionale şi locale de dimensiuni mari, precum şi a clienţilor instituţionali prin oferirea de produse competitive de tranzacţii bancare şi trezorerie.

Banca este prezentă pe piaţa românească din anul 1995, fiind una dintre primele bănci străine care au deschis operaţiuni în România.