ALD Automotive - doua schimbari in echipa de management

Din luna mai a acestui an, ALD Automotive, unul dintre jucătorii de referintă de pe piata de leasing operational din România, are doua schimbari în echipa de management: Ciprian Vladescu, care ocupă funcția de Director Comercial si Alberto Manea, noul Director de Operatiuni.

Ciprian Vladescu este noul Director Comercial al ALD Automotive incepand cu 1 mai 2013, după ce anterior a ocupat postul de Director de Operațiuni. Ciprian Vladescu are în prezent 8 ani de activitate în cadrul companiei, fiind printre primii membrii ai echipei create in 2005.

În trecut a ocupat mai multe poziții in cadrul departamentului Operatiuni, din octombrie 2008 preluand supervizarea activitatilor acestui departament. Experienta sa in cadrul companiei este un element important pentru noile sale responsabilitati de dezvoltare a activitatii de vanzare a serviciilor ALD Automotive si de crestere a portofoliului de clienti.

Alberto Manea s-a alăturat echipei ALD Automotive pe 13 mai ca Director de Operatiuni, după mai mult de 17 ani de experientă în zona de achizitii, vânzări dar si marketing în cadrul unor companii prestigioase precum: Renault Franta, Vodafone si Kraft Foods.

În noul său post, Alberto Manea va fi responsabil cu administrarea serviciilor de achizitie si livrare a autovehiculelor noi, a serviciilor post vanzare (întreținere, asigurări, asistență, anvelope, Customer Care, etc.) și a activitatii de vânzare a mașinilor rulate returnate la finalul contractelor de leasing operațional.