Doncafe ofera Wi-Fi gratuit la unele automate de cafea

Doncafé lanseaza primele automate de cafea cu Wi-Fi gratuit din România. Pentru a accesa reţeaua, nu este necesar să cumperi o cafea de la automat şi nici nu ai nevoie de user sau parola, consumatorul poate naviga gratuit pe internet oricât timp doreşte, de la o distanţă confortabilă faţă de aparat şi cu o viteză maximă de 100 MBps.

46%  dintre utilizatorii români de internet accesează internetul pe telefonul mobil, iar 25% pe smartphones, în timp ce 80% dintre utilizatorii de smartphones caută constant informaţii pe internet, accesând motoarele de căutare, potrivit studiului Wave 6 făcut de Universal Media Romania în 2012.

Pentru că telefonul mobil nu mai este azi doar un aparat, ci un stil de viaţă în sine, iniţiativa Doncafé vine să completeze experienţa cafelei şi să o integreze perfect într-un stil de viaţă mobil. La automatele Doncafé, consumatorii pot savura o cafea bună din boabe măcinate pe loc, în timp ce citesc ultimele ştiri, se relaxează printr-un joc sau comunică cu prietenii pe reţelele sociale.

Primele aparate Doncafé cu internet wireless gratuit au fost astfel instalate în cele mai aglomerate zone din Capitală, urmând ca proiectul să se extindă şi la nivel naţional. La accesarea reţelei Wi-Fi din zona automatelor Doncafé, consumatorul este direcţionat către pagina https://boabemacinatepeloc.doncafe.ro/ şi apoi către pagina de Facebook Doncafé, http://www.facebook.com/Doncafe.


Grupul Strauss este o companie internațională listata la bursă, cu peste 70 de ani de experiență în domeniu. Grupul este activ pe 5 continente, deține sute de mărci și are circa 14.000 de angajați. Strauss Coffee este a 4-a companie producătoare de cafea din lume în ceea ce privește achizițiile de cafea verde, iar în ultimii 7 ani s-a remarcat drept unul dintre producătorii de cafea cu cea mai rapidă ascensiune.

Activitățiile Strauss Coffee se axează pe categoria de cafea prăjită, măcinată, dar și alte produse complementare de cafea, produse care vin ca o soluție pentru piața AfH (Away-from-Home), hoteluri, restaurante, cafenele și servicii de cafea pentru birou.  Compania este unul dintre jucătorii principali ai piețelor de cafea din Europa Centrală și de Est, Brazilia sau Israel și se clasează pe locul 1 sau 2 în majoritatea piețelor în care operează.