Garanti Bank - pauza de trei luni de la plata ratelor, pentru clientii ce refinanteaza credite

Garanti Bank a lansat o campanie de refinanțare prin care le oferă persoanelor care doresc să își refinanțeze datoriile o pauză de trei luni de la plata ratelor. Oferta este valabilă în primii trei ani de credit, numai după achitarea primelor trei rate.

Celor care vor să refinanțeze un împrumut, overdraft sau card de credit, Garanti Bank le oferă oportunitatea de a-și refinanța toate împrumuturile de la alte bănci printr-un singur produs avantajos.

Clienții beneficiază de o perioadă de rambursare extinsă pe maximum 30 de ani, niciun comision și evaluarea gratuită a imobilului folosit ca garanție pentru împrumuturile contractate până pe 30 iunie 2013.

„Dorim să facilităm accesul clienților la împrumuturi eficiente și să le oferim un singur produs cu mai multe beneficii: fără comisioane, evaluarea gratuită a imobilului adus în garanție și o perioadă extinsă de rambursare. Prin campania de refinanțare ne adresăm persoanelor care au datorii la mai multe bănci, pentru a le ușura procesul de rambursare și a-i ajuta să-și micșoreze datoriile”, a spus Anca Motca, Director General Adjunct Garanti Bank.

Oferta de refinanțare este valabilă pentru toate tipurile de împrumuturi. Creditele de refinanțare pot fi contractate atât în lei, cât și în euro. Suma maximă pentru un credit de nevoi personale cu garanții pentru refinanțare este de 300.000 de euro, în timp ce la creditul imobiliar pentru refinanțare nu există un prag maxim.

Persoanele care doresc să beneficieze de ofertă își pot lăsa datele de contact pe www.refinantam.ro, urmând să fie contactaţi de un reprezentant Garanti Bank.