Depozit Chibzuit de Vacanta - depozit cu dobanda promotionala, de la Millennium Bank

Clienţii Millennium Bank pot beneficia de noul Depozit Chibzuit de Vacanţă, care oferă una dintre cele mai avantajoase dobânzi de pe piaţă, de până la 6,5% pe an, în funcţie de suma economisită şi de opţiunea clientului de a reînnoi depozitul. Acest produs de economisire este disponibil în lei pentru fonduri noi, pentru toţi clienţii – atât noi, cât şi existenţi – şi poate fi constituit pe o perioadă de trei luni.

Depozitul Chibzuit de Vacanţă va fi disponibil până pe 30 septembrie 2013 şi poate fi deschis atât în sucursalele Millennium Bank, cât şi prin intermediul serviciului Call Center. Deschiderea şi administrarea depozitului sunt gratuite, iar suma minimă este de 2.000 de lei.

Portofoliul de produse de economisire al Millennium Bank include, printre altele, Depozitul Ascendent cu dobândă progresivă, care ajunge la 10% pe an în a şasea lună, Contul de economii pentru copii cu dobândă anuală de 5%, precum şi Pachetul Dual, un instrument de economisire şi investiţii alcătuit dintr-un depozit în lei pe trei luni cu dobândă anuală de 10% şi un fond de investiţii cu risc moderat.

Banca oferă dobânzi mai mari pentru depozitele la termen în lei şi în euro deschise prin intermediul serviciului Internet Banking. Bonusul este de 0,25 pp sau de 0,15 pp, în funcţie de moneda şi de perioada depozitului, iar dobânzile ajung la 5,25% pe an pentru lei şi la 3,40% pe an pentru euro.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Millennium bcp este cea mai mare bancă privată din Portugalia şi are o poziţie dominantă pe piaţa financiară din Portugalia – atât în ceea ce priveşte cota de piaţă, cât şi reţeaua de distribuţie. Este şi o instituţie de referinţă în Europa şi Africa, prin operaţiunile sale din Polonia, Grecia, Mozambic, Angola, România şi Elveţia. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Fondat în 1985, grupul Millennium bcp a înregistrat, în martie 2013, active totale în valoare de 90 de miliarde de euro. Grupul este inclus în importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Millennium bcp are o reţea de 1.700 de unităţi şi peste 20.000 de angajaţi.