Mega Image deschide un nou magazin in Voluntari, judetul Ilfov

Mega Image va deschide pe 5 iulie 2013 un nou magazin Mega Image în judeţul Ilfov, ce va fi situat pe Şoseaua Afumaţi, Nr. 72, tarla 187, parcela 7326 şi 7324, Judeţul Ilfov, Oraş Voluntari.

Mega Image Voluntari are o suprafaţă de aproximativ 662 mp şi cinci case de marcat care vor sta la dispoziţia clienţilor, pentru a asigura un flux optim, astfel încât aceştia să-şi poată realiza cumpărăturile rapid. Magazinul pune la dispoziţia clienţilor o parcare proprie cu 37 de locuri.

Noul Mega Image va pune la dispoziţia clienţilor o sortimentaţie variată de produse, de la produse de panificaţie proaspăt coapte în magazin, rotiserie, bar de salate, dar şi produsele marcă proprie 365, Gusturi Româneşti, Delhaize sau Care.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 233 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.


Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde 233 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (143) şi Shop&Go (90).

Parte din Delhaize Group, Mega Image îşi propune să ofere, în fiecare zi, servicii de calitate şi o sortimentaţie de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile.