Casa Rusu deschide un magazin propriu la Piatra Neamt

Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, inaugureaza in data de 5 iulie 2013 un nou magazin propriu in Piatra Neamt. Piatra Neamt este primul oras din Moldova si al unsprezecelea oras din Romania in care Casa Rusu este prezent cu unitati proprii. Magazinul este amplasat in Galleria Mall Piatra Neamt, are o suprafata de 2000 mp si va avea 21 de angajati. Investitia in amenajarea si deschiderea magazinului este de 150.000 euro, iar estimarile legate de cifra de afaceri anuala a unitatii se situeaza la 1.5 milioane de euro.

„De la inceputul anului am deschis trei noi magazine proprii in Ardeal si Muntenia. Maine, prin deschiderea magazinului din Piatra Neamt ajungem si in Moldova, iar in viitorul apropiat avem in plan extinderea in aceasta parte a tarii cu alte doua unitati proprii in Suceava si Iasi”, a declarat  Marius Raia, director general Casa Rusu.

Ca si celelalte unitati Casa Rusu, magazinul din Piatra Neamt va oferi clientilor sai o gama completa de mobilier pentru casa, care se remarca printr-o calitate superioara, adaptabilitate crescuta la spatiu, un design modern si preturi competitive.

La sfarsitul lunii iulie, Casa Rusu va deschide un nou magazin propriu in orasul Constanta.

In prezent, Casa Rusu detine o retea de 15 magazine proprii in orasele Bucuresti (trei magazine), Timisoara (trei), Cluj, Deva, Pitesti, Brasov, Arad, Sibiu, Buzau, Oradea, Piatra Neamt cu suprafete cuprinse intre 1.500 si 5.000 mp.

CASA RUSU este compania de retail a producatorului  Rus Savitar. Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania, prin productia realizata in cele 3 fabrici existente pentru realizarea mobilierului din pal melaminat si a mobilierului tapitat. Capacitatea de productie este de 18.000  garnituri de mobilier din pal/luna si 2 000 de seturi de mobilier tapitat/luna. Activitatea de productie si logistica se desfasoara pe o suprafata de 100 000 mp, valoarea investitiilor in capacitatea de productie fiind de peste 20 milioane de EURO. In prezent, in cadrul grupului sunt peste 900 de angajati.