Gletul Apla Ultraglet - glet de incarcare de calitate superioara lansat de Grupul Fabryo-Atlas Paints

Grupul Fabryo-Atlas Paints lansează gletul Apla ULTRAGLET, care permite o încărcare superioară, pentru finisaje excepţionale dintr-un singur strat. Grupul Fabryo Corporation-Atlas Paints a fost creat anul trecut, prin fuziunea producătorului de vopsele şi tencuieli decorative Fabryo Corporation cu Atlas Paints, divizia de materiale şi finisaje de construcţii desprinsă din Atlas Corporation.

„Grupul Fabryo-Atlas Paints deţine un portofoliu complex de produse şi branduri complementare capabil să ofere clienţilor soluţii complete de decorare, finisare şi izolare de cea mai bună calitate. Acum, venim în completare cu un glet de încărcare de calitate superioară, la un preţ corect”, a declarat Dragoş Militaru, Director General Executiv Grup Fabryo Corporation-Atlas Paints.

Apla ULTRAGLET este uşor de aplicat şi se adresează firmelor de construcţii, meşterilor, dar şi proprietarilor de locuinţe pasionaţi de bricolaj, fiind potrivit atât pentru construcţii noi, cât şi pentru renovări.

„Acesta este un produs născut practic în urma discuţiilor pe care le avem regulat cu firmele de construcţii şi aplicatorii”, spune George Bocai, Director Cercetare-Dezvoltare Adezivi în cadrul Grupului Fabryo Corporation-Atlas Paints. „Astfel, am aflat de la utilizatorii noştri că sunt nevoiţi să aplice gletul în două straturi, astfel încât suportul să fie încărcat suficient pentru a genera o suprafaţă netedă. În urma sugestiilor lor, am creat Apla ULTRAGLET, singurul glet de încărcăre de pe piaţă care îţi permite să acoperi până la 15 mm dintr-un singur strat, fără să se fisureze.”

Totodată, Apla ULTRAGLET este recomandat pentru spaţiile umede, cum ar fi baia sau bucătăria, datorită răşinilor cu care este aditivat.
 
„Prin noul produs am încercat să simplificăm procesul de finisare în spaţiile umede, pentru care nu mai trebuie utilizat un glet special, şi anume gletul de ciment”, adaugă George Bocai. „Practic, cu Apla ULTRAGLET realizezi finisarea întregii case, simplu, practic şi fără emoţii, pentru că este un produs de o calitate premium.”
 
Un alt beneficiu important al noului produs este faptul că este uşor de şlefuit, mărind astfel productivitatea lucrărilor.

Apla ULTRAGLET este ambalat în saci de 20 kg şi este deja disponibil la vânzare prin toate canalele de distribuţie din ţară, la preţul recomandat de 26 de lei, TVA inclus.Fabryo Corporation este unul dintre producătorii importanţi de vopsele şi tencuieli decorative din România. Portofoliul companiei include produse comercializate sub mărcile savana, INNENWEISS şi ROST. Compania deţine o platformă de producţie de vopsele în Popeşti-Leordeni, Judeţul Ilfov, şi are aproximativ 270 de angajaţi.

Compania a fuzionat recent cu Atlas Paints – divizia de materiale şi finisaje de construcţii desprinsă la finalul anului 2012 din Atlas Corporation. Atlas Paints activează pe patru segmente ale pieţei materialelor de construcţii: vopsele şi tencuieli decorative, adezivi şi mortare pentru construcţii, produse de termoizolare şi produse de hidroizolare. Produsele companiei sunt reunite sub brandul umbrela Apla, cu sub-branduri de produs precum AplaLux, AplaFill, AplaTencoplast sau AplaXfoam. Atlas Paints operează pe platforma de producţie din Tunari, Judeţul Ilfov, şi are aproximativ 170 de angajaţi.