Terminale gratuite la alegere si trafic generos de date pentru streaming video, cu noul portofoliu Vodafone Super Red Duo

Utilizatorii Vodafone Romania beneficiaza de acum de terminale gratuite la alegere si trafic generos de date, pentru streaming video, la fiecare nou abonament Super Red Duo.

“Reteaua noastra Supernet 4G, certificata pentru cele mai bune rezultate de voce si date din Romania pentru al doilea an consecutiv, a devenit garantata pentru toti utilizatorii nostri. Mai mult decat atat, reteaua noastra este optimizata pentru video si, ca parte a celei mai recente promotii pentru abonati, utilizatorii Super Red Duo pot accesa o bogata colectie de continut video si pot face streaming de filme si seriale, cu Internet nelimitat, bucurandu-se de libertatea celei mai bune experiente de date”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

De asemenea, SIM-ul principal din abonamentele Super Red Duo are inclus si un bonus de date nelimitate, valabil timp de trei luni. In plus, si al doilea SIM din abonament dispune de un bonus de date nelimitate, timp de doua luni.

Abonamentele includ si acces la continutul video generos disponibil in aplicatia HBO GO, iar ambele SIM-uri incluse in pachetele Super Red Duo pot accesa simultan colectia de filme si seriale din aplicatie. Primul SIM  include acces la HBO GO pe intreaga perioada contractuala, iar si cel de-al doilea SIM ofera acces la continutul video din aplicatie, timp de doua luni.

Noile abonamente beneficiaza de o campanie de promovare ce incurajeaza toti romanii sa acceseze continut video de calitate, oriunde si oricand, prin sloganul “Binging nelimitat - Vezi episod dupa episod in Supernet 4G”, prin intermediul servicului HBO GO. Noua campanie de comunicare se desfasoara in mediile ATL, outdoor, print, online si TV.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 57 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Serviciul video online HBO GO, lansat de HBO, ofera acces nelimitat la peste 2000 de ore de continut: seriale apreciate, inclusiv productii originale HBO, filme de top, documentare si programe speciale.

Productiile originale HBO si blockbuster-ele momentului pot fi urmarite oriunde si oricand pe HBO GO. Continutul HBO GO este actualizat zilnic, noi titluri sunt adăugate permanent în colectie si ramân disponibile cel putin patru saptamani.