Market Craiova Piata Centrala - al 3-lea supermarket din Craiova

Carrefour a deschis pe 28 aprilie 2016 cel de-al 3-lea supermarket din Craiova, ajungând la un numar de 108 magazine în acest format. Noul supermarket, Market Craiova Piata Centrala, îsi asteaptă clientii cu o echipă de 24 de angajati.

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile nationale. Clientii pot gasi in Market Craiova Piata Centrală o sortimentatie bogată pe segmentele lactate-brânzeturi, băcănie, panificatie si patiserie, legume-fructe, semi-preparate, macelarie, dar si produse internationale si articole textile. De asemenea, supermarketul propune acestora o gamă variantă de produse de gastronomie calde si reci, dar si produse de macelărie traditională.

Gama de servicii a noului Market include: Apel gratuit pentru clientii Carrefour care doresc să afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, în fiecare zi a săptămânii; Multiple modalităti de plată: tichete de masă, card Carrefour MasterCard, plata cu mobilul prin portofelul digital, reîncărcare electronică prepay.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În România, Grupul Carrefour număra 191 de magazine dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 108 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.