Trafic mai mare de date si valabilitate extinsa la Cartela Vodafone

Utilizatorii Cartelei Vodafone se bucura de acum de beneficii suplimentare si valabilitate extinsa a extraoptiunilor. “Utilizatorii Cartelei Vodafone se bucura, de acum, de cea mai generoasa oferta de date disponibila, in fiecare extraoptiune. Mai mult, beneficiile incluse sunt disponibile timp de pana la cinci saptamani, astfel incat toti utilizatorii nostri sa se poata bucura pentru mai mult timp de cea mai buna experienta, in reteaua Supernet 4G”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Astfel, beneficiile incluse in extraoptiunea Oferta 7 pot fi accesate de utilizatori intr-o perioada extinsa de timp, de cinci saptamani. Mai mult decat atat, incepand cu extraoptiunea Oferta 6, utilizatorii se bucura, pe langa beneficiile consistente incluse, si de un bonus substantial de 5 GB trafic de date, valabil 35 de zile.

De acum, extraoptiunile Cartelei Vodafone includ, pe langa unitatile “Ce vrei tu”, ce pot fi folosite pentru apeluri, SMS-uri sau trafic de date, si pana la 8.000 MB trafic de date.

Noua campanie de comunicare a Cartelei Vodafone are la baza cele mai recente tendinte din comunicarea tinerilor. Cum tot mai multi tineri adopta caracterele “emoji” in mesajele pe care le trimit, Vodafone Romania ii incurajeaza pe acestia sa se exprime cat mai creativ si expresiv in Supernet 4G.  

Noua oferta pentru utilizatorii Cartelei Vodafone este sustinuta de o campanie de promovare desfasurata in mediile ATL, outdoor,  online si TV, sub sloganul “Ai puterea sa emojionezi”.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe.

Vodafone are divizii in 26 de tari, 57 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.