Profi ajunge la 400 de magazine in retea

În luna mai 2016, PROFI ajunge să numere 400 de magazine, iar pe esplanada Palatulului Culturii din Iasi se fac pregătiri intense pentru a sărbători sâmbătă si duminică (14-15 mai) această reusită.

Este deja traditie ca reteaua să marcheze momentele când se împlineste cu încă 100 de magazine. Inaugurarea magazinului PROFI 200 a fost celebrată la Bucuresti, în 2013, prin construirea primului magazin din gheată din lume, eveniment a cărui faimă a depăsit cu mult granitele tării. Anul trecut, aparitia magazinului 300 a fost marcată la Timisoara prin ridicarea Orasului PROFI, loc unde timp de două zile mii de localnici, de la copii de grădinită si până la pensionari, au participat la evenimente deosebite, create anume pentru ei.

“De această dată am ales Iasiul pentru a ne onora clientii si partenerii printr-o sărbătoare, să ne bucurăm împreună cu ei de apropiata inaugurare a magazinului PROFI cu numărul 400,” a declarat Daniel Cîrstea, Directorul General PROFI Rom Food. “si pentru că Orasul PROFI este o formulă de mare succes, am hotărât să le oferim si locuitorilor din nordul Moldovei posibilitatea să trăiască o astfel de experientă.”

Ca orice localitate care se respectă, Orasul PROFI are scoală, primărie, han, postă, punct medical si, nu în ultimul rând, o scenă. Copiii vor fi în largul lor la scoala PROFI căci acolo există un colt pentru face painting, cabină pentru fotografii  la minut prelucrate digital cu teme Profi, ateliere de creatie, chimie, fizică si percutie, o bibliotecă Profi precum si fel de fel de jocuri cu personaje de poveste, coordonate de un maestru de ceremonii.

Adultii au si ei parte de surprize plăcute: la primaria PROFI ei vor primi buletine de cetătean al Orasului PROFI si, dacă doresc, chiar se pot căsători pentru o zi în ceremonii oficiate de mascota PROFI care are rolul de Primar al Orasului PROFI.

Desigur, de acolo vor putea pleca spre hanul PROFI, unde comercianti locali îi asteaptă cu plăcinte, sarmale, mămăligută, fasole cu ciolan, mici, cârnăciori si, normal, bere la halbă. Iar dacă vizitatorilor le-a plăcut foarte mult ce au vazut  si vor să le scrie celor dragi ca să le povestească ce si cum, se pot duce la posta PROFI, unde găsesc vederi speciale pe care apoi le pot depune la cutia postală PROFI, pentru a fi expediate.

Gimnastică aerobică cu CSG Gimnis Iasi, Ansamblul Folcloric Cătălina, dansuri si cântece cu Doina Carpatilor, Nina Cuciuc si Stefan Deaconita, iar apoi trupa The Iron Cross se vor produce înainte ca aparitia pe scenă a lui Smiley să incununeze prima zi a festivitătilor, in timp ce în a doua zi la toate acestea se va adăuga trupa Inside, urmată apoteotic de Loredana.

"Dacă toate acestea se vor dovedi prea puternice pentru unii, ei se pot adresa punctului de prim ajutor PROFI, ca să-si măsoare glicemia sau tensiunea arterială sau să discute cu echipajul medical aflat la fata locului", mai spun oficialii companiei.

Cu peste 9500 de angajati care lucrează în 188 de localităti din toate judetele, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică si totodată unul dintre cei mai mari angajatori din România.