Adora Urban Village continua cu faza a doua a constructiei

Tagor, dezvoltatorul proiectului rezidential Adora Urban Village din Bragadiru, situat în partea de sud-vest a Bucurestiului, va demara faza a doua a constructiei pe fondul dezvoltării masive din această zonă, care s-a schimbat si aglomerat extraordinar de mult în ultimii 3-4 ani.

Zona care se întinde de-a lungul Soselei Alexandriei s-a dezvoltat intensiv, astfel încât există si o cerere puternică de locuinte pentru afluxul de navetisti către Bucuresti.

Tagor lucrează în prezent la obtinerea tuturor autorizatiilor necesare pentru începerea celei de-a doua faze din cadrul proiectului, fază ce va include mai multe apartamente decât în prima fază, cu o îmbunătatire a design-ului interior si a compartimentării.

Pe scurt, 2 noi blocuri cu un număr total de 94 de apartamente vor fi construite în zonă, ceea ce înseamnă cu 25% mai multe locuinte decât în faza 1.

„Asteptăm cu încredere startul constructiilor, întrucât avem rezervate deja primele apartamente pentru această a doua fază, apartamentele din prima fază fiind vândute în totalitate. Am adus multe îmbunătătiri ansamblului, de la varietatea mai mare de apartamente până la design, compartimentare si materiale de constructie. Cea mai mică locuintă are acum 42 de metri pătrati utili si are functionalitatea unui mini-apartament cu două camere. Este practic o extensie a conceptului de mini-cameră introdus în 2013, studioul dublu care a avut mare succes în prima fază transformându-se într-un apartament de două camere, gratie compartimentării inteligente”, a declarat Andreea Hamza, director de marketing si vanzari al companiei Tagor.

Proiectele Adora sunt o investitie imobiliară de succes a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar si administratorului de proprietăti Tagor. Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucurestiului, au continuat în 2014 si 2015 cu Adora Park în Arad, Adora Forest în Timisoara si Adora Pipera din nordul Bucurestiului.