eJobs - o noua facilitate pentru companii

eJobs, site-ul lider in recrutarea online, ofera companiilor o noua optiune prin care acestea isi pot crea profiluri personalizate. Companiile care recruteaza pe eJobs.ro au, de acum, o optiune in plus prin care sa atraga candidatii doriti. eJobs a introdus posibilitatea personalizarii paginilor de companie. Prin editarea noului profil, firmele isi cresc relevanta si devin mai atractive pentru cei care vor sa-si incerce sansa de a face un nou pas in cariera.
 
„Prima parte a anului a fost una istorica pentru eJobs deoarece a reunit pe platforma cel mai mare numar de companii care au postat joburi, dar si de Candidati care si-au actualizat CV-urile si au aplicat. Prin urmare, lansarea paginilor personalizate pentru companii vine ca un demers firesc in evolutia platformei eJobs, la care lucram in mod continuu pentru a o face mai eficienta si user friendly. De acum, companiile pot deveni mai atractive pentru Candidati prin imbunatatirea informatiilor din profilul dedicat. Candidatii, de asemenea, pot obtine usor informatii despre firma la care aplica si, in acest mod, procesul recrutarii devine mai simplu, dar, mai ales, de o calitate mai buna”, declara Andrei Frunza, CEO eJobs.

eJobs le ofera posibilitatea companiilor, prin noile facilitati lansate, sa incarce fotografii si filmulete de prezentare. Astfel, Candidatii vor putea vedea cum arata sediul in care vor lucra, care este atmosfera de lucru si poate chiar si pe viitorii colegi.

Pentru a spori interactiunea si a fi la curent cu toate noutatile legate de activitatea companiei, firmele au posibilitatea de a-si conecta in pagina personalizata de pe eJobs si contul de Facebook, tocmai pentru a le confirma Candidatilor autenticitatea informatiilor.

Astfel, prin intermediul „Profilului de companie” eJobs imbunatateste procesul recrutarii, atat pentru companii, cat si pentru aplicantii la joburi.

Infiintat in 1999, eJobs este primul portal de recrutare online lansat in Romania. Utilizat in prezent de peste 3,3 milioane de profesionisti, eJobs.ro ofera acces la locuri de munca in cadrul celor mai importante companii din tara. eJobs Group SRL face parte din trustul Ringier Romania, membru Ringier AG.