O noua colectie Stikeez la Lidl, asociata cu fotbalul

Figurinele Stikeez revin în magazinele Lidl cu o noua colectie, de aceasta data "cu chef de fotbal, pentru ca tu să îti poti antrena propria echipă către succes", se mentioneaza intr-un comunicat de presa al companiei.

"Vara aceasta, si tu poti fi alături de nationala României! La Lidl, vei găsi produse speciale pentru suporterii adevărati, pe care să le porti cu mândrie când îti sustii echipa preferată. Echipează-te cu o perucă de suporter (21.99 lei) si cu un steag (11.99 lei), desenează-ti tricolorul cu setul de culori faciale (6.99 lei/buc) si pregăteste-te să cânti imnul României alături de eroii terenului".

"Trăieste fotbalul adevărat si reprezintă si tu România cu unul dintre tricourile de antrenament (24.99 lei), sau un hanorac pentru bărbati (64.99 lei), si o minge (59.99 lei) perfectă pentru un meci cu prietenii din liceu. Pentru suporteritele înfocate, accesoriile pentru păr (14.99 lei/buc) si topurile pentru damă (36.99 lei/set) cu steagul României nu pot lipsi din garderobă. Un suporter adevărat se recunoaste de mic. Astfel, în colectia specială de la Lidl vei găsi echipamente de fotbal (29.99 lei/set) pentru băieti între 4-12 ani, bermude (27.99 lei) pentru băieti între 5-14 ani, dar si tricouri pentru fete (19.99 lei) între 5-14 ani", se mai mentioneaza in sursa citata.

Stikeez poposesc în magazinele Lidl din toată tara în perioada 30.05-26.06, în limita stocurilor disponibile. Pentru cumpărături care depăsesc suma de 50 de lei, se acorda gratuit o figurină Stikee la casa de marcat. Separat se pot achizitiona săculetul pentru colectionare (5.99 lei), dar si albumul de colectionare (14.99 lei). "În plus, îti vei putea antrena echipa si de pe telefon sau tabletă cu noua Stikeez App. Mai multe detalii despre figurine si regulamentul campaniei sunt disponibile pe stikeez.lidl.ro".