Noi magazine Profi la Eforie Nord, Timisoara, Suceava si Bocsa

Profi a deschis noi magazine la Eforie Nord, Timisoara, Suceava si Bocsa, ajungând astfel să numere 401 de unităti  în 191 de localităti. Magazinul inaugurat la Eforie Nord, Jud. Constanta, functionează în format Standard, pe B-dul Republicii nr. 7. Suprafata sa totală este de 517.14 mp din care sala de vânzări ocupă 372 mp.

Noul magazin din Timisoara, Jud. Timis, este situat pe str. Cugir, nr. 18, bl. 78 si functionează în format City. Unitatea are o suprafată totală de 409 mp, sala de vânzări măsurând 259 mp.

În Suceava, Jud. Suceava, pe str. Prof. Leca Morariu nr. 1A, (Areni) functionează în format Standard cel de al saptelea magazin din localitate. Suprafata sa totală este de 500 mp, din care sala de vânzări ocupă 330 mp.

Localitate nouă pe harta retelei Profi, si orasul Bocsa din Jud. Caras-Severin va avea, începând de sâmbătă, un magazin Profi în format Standard. Unitatea va functiona la pe str. Funicularului nr. 65, cu o suprafată totală de 530 mp, sala de vânzări ocupând 357 mp.

Cu peste 9500 de angajati care lucrează în localităti din toate judetele tării, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică si totodată unul dintre cei mai mari angajatori din România.