Go Moldova - Oferta Orange pentru clientii care viziteaza Republica Moldova

Clientii Orange care vizitează Republica Moldova pot beneficia de tarife mai avantajoase în roaming, cu o ofertă dedicată – Go Moldova.  Astfel, noua optiune oferă 30 de minute sau SMS-uri incluse si un tarif avantajos pentru traficul de internet: 0,20 euro/MB, totul cu 4 euro. 

Pentru mai multă libertate oferită utilizatorilor, optiunea poate fi activată oricând, iar clientii plătesc doar atunci când se află în roaming. După terminarea minutelor incluse, optiunea se va activa automat cu un nou pachet de 30 de minute cu 4 euro, astfel încât utilizatorii să nu aibă grija costurilor suplimentare. Activarea acesteia se poate realiza fie accesând contul Orange sau printr-un apel la *100# ramura Roaming si International. Optiunea este disponibilă atât pentru abonamente cât si pentru clientii PrePay Orange. În plus, oferta se aplică si clientilor business.

„Republica Moldova este o destinatie importantă pentru clientii Orange si această ofertă vine în întâmpinarea celor care vor să beneficieze de mobilitate si libertate de a comunica atunci când călătoresc. Activarea ei se realizează extrem de simplu si costurile pot fi tinute sub control, pentru călătorii fără griji, deoarece obiectivul nostru este să le oferim clientilor optiunile de care au nevoie pentru a fi mereu conectati cu cei dragi. ” a declarat Anca Veluda, Consumer Division Manager în cardul Orange România.

Oferta este valabilă începând cu 4 mai 2016, până la 20 iulie 2016, cu posibilitate de prelungire.