KFC - prima campanie dedicata restaurantelor de tip Drive Thru KFC

KFC lanseaza campania „Fă-ti plinul la KFC”, campanie dedicată clientilor care achizitionează produse de la ferestrele de Drive Thru ale lantului de restaurante. Acestia pot câstiga premii garantate, ce constau atât în produse KFC, cât si în bonuri de carburant.

Clientii care achizitionează produse în valoare de minim 25 de lei din restaurantele KFC Drive Thru, până la data de 31 iulie 2016, vor primi automat un talon cu o stampilă. La trei stampile adunate, clientii primesc pe loc un meniu 5 Hot Wings, iar după colectarea a încă două stampile pe acelasi talon, un bon de carburant în valoare de 10 lei, valabil în benzinăriile OMV din tară.

„Restaurantele de tip Drive Thru reprezintă un focus pentru noi si ne dorim să extindem numărul acestui tip de locatii. Sistemul Drive Thru este un concept foarte apreciat de clientii nostri, motiv pentru care ne-am dorit să demarăm această campanie special pentru ei”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Restaurantele KFC participante sunt: KFC Arad Drive Thru, KFC Mihai Bravu Drive Thru, KFC Băneasa Drive Thru, KFC Militari Drive Thru, KFC Palas Iasi Drive Thru, KFC Sibiu Drive Thru, KFC Târgu Mures Drive Thru.