Smart platinum 7 - primul smartphone premium 4G+ marca Vodafone

Vodafone lanseaza noul smartphone varf de gama Smart platinum 7 si marcheaza astfel un deceniu de productie de terminale mobile sub marca proprie. Smart platinum 7 este un terminal premium compatibil 4G+, dotat cu tehnologie de ultima generatie, care include senzor de amprenta plasat pe spatele terminalului, ecran AMOLED 2K de 5,5” si difuzoare frontale stereo, procesor octa-core si 3 GB de RAM, memorie interna de 32 GB - dintre care 22 GB disponibili pentru utilizatori - care poate fi extinsa cu pana la 128 GB, cu ajutorul unui card SD. Bateria de 3.000 mAh are o durata de viata de pana la doua zile si sistem Quick Charge 3.0, care incarca 50% din baterie in numai 30 de minute.

Camera foto principala are 16 MP, focalizare automata „Phase-Detection” si latenta zero la declansare, iar cea frontala, 8 MP. Ambele camere foto sunt dotate cu flash. De asemenea, terminalul are un buton special pentru a fotografia si a lansa camera direct din modul sleep sau in timp ce ecranul este blocat, pentru ca utilizatorii sa nu rateze momentele pe care doresc sa le imortalizeze.

Noul smartphone Vodafone are o grosime mai mica de 7 milimetri, iar carcasa este din aluminiu si sticla Gorilla Glass 2,5D.

„Lansarea smartphone-ului Smart platinum 7 marcheaza intrarea Vodafone pe segmentul de productie de terminale premium. Tot mai multi clienti aleg smartphone-urile marca Vodafone, pentru ca acestea combina calitatea exceptionala cu un pret foarte bun, mai ales daca sunt achizitionate impreuna cu un abonament Red”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Vodafone Smart platinum 7 va fi disponibil in Romania din 17 iunie 2016 la un pret incepand de la 84 de euro, cu abonamentul Red 35.

Lansarea smartphone-ului Smart platinum 7 marcheaza un deceniu de terminale marca proprie Vodafone, care s-au vandut in peste 85 de milioane de exemplare la nivel global. Gama de terminale Vodafone include acum smartphone-uri 3G, 4G si 4G+, tablete si routere broadband.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 58 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 martie 2016, Vodafone avea 462 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 13,4 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.