Cu Pizza Hut Bacau, reteaua Pizza Hut ajunge la 20 de restaurante

Pizza Hut a deschis cel de-al 20-lea restaurant din tară, în Bacău. Restaurantul se află la etajul 2 al centrului comercial Arena Mall si a fost inaugurat după o investitie de 420.000 de euro.

Noul Pizza Hut are o suprafată de 300 mp si o capacitate de 96 de locuri. Cu ocazia acestei deschideri, au fost create 30 de noi locuri de muncă.

„Ne bucurăm de fiecare dată când aducem produsele noastre unui public nou si sperăm ca Pizza Hut Bacău să fie la fel de apreciat ca celelalte restaurante din reteaua noastră. Îi asteptăm pe clientii din Bacău cu aceeasi calitate si diversitate a produselor si cu îndemnul care a devenit semnătura noastră: să redescopere bucuria meselor în oras, alături de cei dragi”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Pizza Hut oferă clientilor un meniu variat, ce include retete de pizza, supe, paste si deserturi. Brandul este renumit pentru inovatiile aduse constant în meniu, având cea mai mare diversitate de retete de blat de pe piată.

Pizza Hut, lantul de restaurante cu un concept casual, operează pe piata românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System.

Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar în prezent detine zece restaurante în Bucuresti, două în Cluj si Timisoara si câte unul în Iasi, Constanta, Ploiesti, Brasov, Oradea si Bacău.

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent detine aproape 13.600 de restaurante în 90 de tări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel international.