Huawei P9 lite se promoveaza drept cel mai bun smartphone din categoria medie

Românii care dispun de un buget de aproximativ 1200 RON, alocat pentru achizitionarea unui smartphone, pot opta pentru cea mai bună variantă disponibilă pe plan local, care integrează tehnologiile anului 2016 (în cazul smartphone-urilor importate oficial în România, de către producători internationali, care asigură garantie de produs), se mentioneaza intr-un comunicat al Huawei.

Cu un ecran Full HD de 5,2 inci, Huawei P9 lite este un smartphone performant, care rulează ultima versiune de Android si are un senzor de amprentă sigur si rapid. Plasat în partea din spate a dispozitivului, senzorul asigură securitatea tuturor datelor si le va permite utilizatorilor să îsi deblocheze dispozitivul usor.

În plus, noul model Huawei rulează Android 6.0 Marshmallow si dispune de interfata Emotion UI 4.1. Versiunea standard Huawei P9 lite, care se comercializează si pe plan local, este Dual SIM, iar conectivitatea oferită include tehnologia 4G.

Bateria integrată în noul model Huawei are o capacitate de 3000 mAh, iar procesorul Octa-core HiSilicon Kirin 650 contribuie si el pentru ca exprienta de utilizare a produsului să fie fără cusur. 

Huawei P9 lite dispune de o cameră principală de 13 MP, cu stabilizare optică a imaginii, care are rezultate foarte bune chiar si în timpul înregistrării video. Mai mult, meniul camerei include Modul Profesional, în cazul căruia utilizatorii pot seta manual anumiti parametri, precum si functii speciale cum ar fi Light Painting sau Time-Lapse.

Astfel, pentru românii care îsi doresc un telefon cu senzor de amprentă integrat, ultima versiune de Android, camere foto performante si o baterie puternică, si care au la dispozitie 1200 RON pentru a-l cumpăra, Huawei P9 lite reprezintă cea mai bună variantă pe care o poti alege din segmentul smartphone-urilor de categorie medie.