Ariston Thermo lanseaza noile modele de boilere cu design special VELIS Evo

Ariston Thermo România, liderul pietei locale de centrale termice si boilere electrice, completează gama de boilere electrice cu două noi modele performante, care, datorită tehnologiilor utilizate si designului unic, se adresează segmentului de clienti premium, ce îsi doresc produse exclusiviste care conferă confort si economii, dar, în acelasi timp, completează în mod armonios ambientul locuintei.

Astfel, noile modele Velis Evo si Velis Evo Plus mentin caracteristicile de bază ale gamei din care fac parte si prezintă un design minimalist, de top. De asemenea, modelul Velis Evo Plus are un aspect cromat unic, aducând un plus de elegantă si stil în orice tip de ambientare.

Un alt elemente diferentiator pentru gama Velis este faptul ca toate produsele au dimensiuni unice la nivel international, cu o adâncime de numai 27 de cm, redusă la jumătate comparativ cu boilerele obisnuite. Datorită dimensiunilor compacte, acestea pot fi montate atât în baie, cât si în bucătărie, în spatiile cele mai înguste. Un alt avantaj este posibilitatea montării atât pe verticală, cât si pe orizontală, ducând la o economie semnificativă de spatiu în locuintă.

„Dimensiunile, designul, specificatiile tehnice si multitudinea de functii complexe fac din noile modele Velis Evo si Velis Evo Plus principala alegere pentru clientii care îsi doresc produse de calitate, menite să ofere confort sporit si economii”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.
Functii inteligente pentru reducerea consumului cu până la 14%

Cele două modele Velis Evo nou lansate dispun de functii de înaltă performantă, fiind astfel un etalon de confort pentru utilizatori. Una dintre acestea este functia Eco Evo, ce are rolul de a memora informatii concrete despre consumul de apă în termeni de cantitate si intervale orare. Astfel, prin retinerea tuturor informatiilor privind programul de utilizare al boilerului, factura la electricitate poate fi redusă cu până la 14%1 comparativ cu alte modele.

Potrivit companiei, un alt avantaj oferit de noile modele este structura dublă a rezervorului datorită căreia apa se încălzeste mai rapid si utilizatorii se pot bucura de un dus fierbinte, în doar 50 de minute2. În plus, structura de acest tip oferă si un grad de silentiozitate mai ridicat.

Nivelul de confort este completat de emailarea din titan a celor două rezervoare. În plus, Velis Evo si Velis Evo Plus, alături de celelalte modele Ariston, beneficiază de sistemul de sigurantă ABS ce cuprinde functii precum autodiagnoză, functia activă de sigurantă electrică si functiile anti-legionella, anti-înghet si protectie lipsă apă.

Dincolo de toate aceste functii, Velis Evo Plus dispune de un display complex ce afisează numărul de dusuri disponibile, timpul de asteptare până la următorul dus si programarea zilnică.

Velis Evo si Velis Evo Plus sunt disponibile în variante de 50, 80 si 100 de litri, începând cu luna iulie, în întreaga retea de distribuitori autorizati ai Ariston Thermo România.

Ariston Thermo România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internationali în productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate încălzirii si producerii de apă caldă menajeră.

Angajamentul Ariston Thermo privind eficienta energetică este exprimat prin lansarea constantă de noi solutii bazate pe surse regenerabile de energie, cum ar fi sistemele solare si pompele de căldură, precum si prin îmbunătătirea eficientei produselor traditionale (boilere sau centrale termice), dar si prin investitiile în noi proiecte.

Portofoliul de produse Ariston Thermo România este compus din centrale termice murale si de pardoseală în condensare aflate sub brandurile Ariston, Chaffoteaux si Rendamax, boilere electrice si indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer conditionat, panouri solare si pompe de căldură.