Deichmann a deschis al doilea magazin din Constanta

Deichmann a deschis un nou magazin, in mall-ul City Park din Constanta. Centrul Comercial situat pe Bulevardul Alexandru Lapusneanu, nr. 116C, va gazdui cel de-al doilea magazin Deichmann din Constanta, dupa cel deja existent in Maritimo Center.

Deichmann Comercializare Incaltaminte continua sa isi extinda in permanenta reteaua de magazine incepand de la intrarea pe piata, in 2007. Pana in acest moment, in Romania, Deichmann are 75 de magazine in: Alba Iulia, Alexandria, Brasov, Bucuresti, Bacau, Baia Mare,  Bistrita, Botosani, Braila, Buzau, Caransebes, Campina, Constanta, Craiova, Cluj Napoca, Drobeta Turnu Severin, Fagaras, Focsani, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Medgidia, Medias, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Reghin, Resita, Roman, Sfantu Gheorghe, Slobozia, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Suceava, Targu Mures, Tecuci, Targu Jiu, Timisoara,Vaslui si Zalau.

In cele 75 de magazine de aproximativ 500 mp fiecare, lucreaza  in total peste 530 de angajati, iar numarul acestora este in continua crestere.

Noul magazin din City Park isi asteapta vizitatorii cu noua colectie de toamna - iarna 2016-2017, oferte de nerefuzat la colectia de vara, dar si promotii si tombole speciale dedicate deschiderii noului magazin. Toti iubitorii de pantofi se pot bucura in noul magazin Deichmann de Happy Days. Pentru cel de-al doilea produs achizitionat, clientii beneficiaza de 20% reducere, iar la al treilea produs cumparat, reducerea aplicata este de 30%.

Deichmann continua seria deschiderilor de magazine, pana la finalul acestui an fiind preconizate inca 5 noi magazine.

Deichmann SE, cu sediul în Essen (Germania), a fost înfiintată în 1913 si este detinută în totalitate de familia fondatoare. Compania este lider de piată în comertul european de încăltăminte cu amănuntul având peste 37.300 de angajati în întreaga lume. Sub numele DEICHMANN, compania operează magazine în Germania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Danemarca, Marea Britanie, Italia, Croatia, Lituania, Austria, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Suedia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Republica Cehă, Turcia si Ungaria.

De asemenea, grupul este reprezentat în Elvetia (Dosenbach / Ochsner / Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), în Statele Unite ale Americii (Rack Room Shoes/Off Broadway). În Germania, Roland SE, de asemenea, face parte din grupul de companii. Cu MyShoes SE, compania este reprezentată în Germania, Austria si Elvetia.