Evolio: trei noi modele de hoverboard, la preturi incepand cu 999 lei

Evolio anuntă lansarea noii game X-board ce cuprinde 3 modele, X-board S, X- board M si X- board L cu roti de 6,5”, 8” respectiv 10”. Dacă modelele S si M sunt destinate în special activitătilor de entertainment, modelul L este un veritabil transportor personal cu roti pneumatice putând fi utilizat pentru orice deplasare urbană. 

„Această lansare este în linie cu strategia Evolio de diversificare a gamei de produse, astfel încât să răspundă nevoilor unui număr tot mai mare de consumatori de tehnologie. Scuterele electrice reprezintă o nisă ce se dezvoltă rapid si estimez că această tendintă va fi tot mai evidentă în perioada următoare. Dacă în primul trimestru din 2016, în România s-au vândut aproximativ 4.000 de  scutere electrice, apreciez că până la finalul anului se vor înregistra vânzări de peste 12.000 de unităti, iar în 2017 piata va ajunge la un volum de 35.000 de unităti”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder.

X-board S

Este modelul de bază al gamei, ideal pentru distractie. Are un design aerodinamic, dimensiuni reduse, roti de 6.5 inch si o greutate de  doar 10 kg. Poate atinge o viteză de până la 10 km pe oră si are o autonomie de 17-20 km. Hoverboard-ul dispune de roti performante si semnalizare cu LED-uri, astfel încât poate fi folosit atât în interior cât si în exterior, ziua sau noaptea. Este disponibil în 3 versiuni de culoare, albastru, alb si rosu.

X-board M

X-board M, cu roti de 8 inch, poate fi folosit în conexiune cu un smartphone sau alt dispozitiv multimedia pentru a asculta oricând muzica preferată, datorită functie Bluetooth. Gadget-ul are o greutate de 11 kg si este echipat cu LED-uri si roti performante, astfel încât depăseste fără efort mici denivelări sau pante si poate fi folosit atât în interior cât si în exterior. Hoverboard-ul se deplasează cu până la 11 km pe oră si are o autonomie de 17-20 km.

X-board L

Designul îndrăznet te duce cu gândul la un vehicul off-road. Nu e departe de adevăr, pentru că X-board L este ideal pentru deplasarea în sigurantă, chiar si în conditii dificile. Hoverboard-ul depăseste fără probleme denivelările întâlnite în drum, datorită rotilor cu cameră de aer.  X-board L este echipat cu roti de 10 inch, cântăreste 12 kg si permite deplasarea cu o viteză de până la 12 km pe oră, cu o autonomie de 17-20 km. Gadget-urile pot fi achizitionate în regim de precomandă pe site-ul evolioshop.com la preturi cuprinse între 999 lei si 1699 lei.

Evolio este brandul românesc ce se remarcă prin cea mai largă gamă de produse elecronice de pe piata locală. Sub brandul Evolio se distribuie produse electronice inovatoare la un pret accesibil, precum smartphones, tablete, echipamente GPS, camere video, smartwatch, hoverboard-uri, drone etc.