Timp liber: adrenalina la jocul de airsoft

Cei care stau zilnic la birou acumuleaza mult stres si cauta activitati cat mai provocatoare, care sa ii transpuna in cu totul alt mediu decat cel cu care sunt obisnuiti. Dupa viata de tip office exista asadar o alta viata, in care realitatea se impleteste cu lumea jocurilor. Scenele de tip Counter-Strike, Delta Force, Battlefield vin in lumea reala si combatantii se lupta pentru a castiga "razboiul". Este vorba despre jocul de airsoft, care castiga tot mai multi adepti in Romania.

Practic, se simuleaza un conflict militar, asa cum sunt cele din jocurile video. Sunt utilizate echipamente ce sunt menite sa replice echipamentele militare. Replicile au drept munitie bile din plastic de 6mm. Actiunea acestui joc se petrece de obicei in locuri special amenajate, sau in foste fabrici ori unitati militare ce au devenit ruine, dupa cum explica reprezentantii Airsoft6.ro, magazinul specialistilor in airsoft.

Airsoftul este un hobby distractiv, sanatos si interesant, fara riscuri reale in timpul jocului. Pasionatii de arme si jocuri de razboi se vor simti in largul lor. Daca vor echipament, vor gasi la Airsoft6. Nu doar replici (pistoale, mitraliere, pusti cu luneta, shotgun), ci si echipament tactic (articole vestimentare, echipamente protectie, accesorii) si multe alte produse, inclusiv consumabile. Totul de maxima calitate, produse originale si sigure, mereu la preturi corecte.

Cei de la Airsoft6 ofera pana si servicii de reparatie, upgrade si personalizare pentru replicile de airsoft, iar echipa lor tehnica se evidentiaza la nivel national. Astfel, datorita experientei personalului, echipa Airsoft6 poate sa ofere sfaturi in toate capitolele ce privesc airsoft-ul. Mai mult decat atat, Airsoft6 are un canal de YouTube unde fac prezentari ale replicilor si ofera sfaturi pentru incepatori si avansati.

Cei care doresc mai multe informatii despre jocul de airsoft pot accesa website-ul airsoft6.ro si pot studia toate sectiunile. De asemenea, pentru informatii si comenzi, se poate intra usor in contact cu un specialist al magazinului online, direct pe website, prin intermediului serviciului de live chat.

Airsoft6 reprezinta o ramura a grupului nemesis, un brand care activeaza in mai multe domenii. "Airsoft6 se afla intr-o continua si alerta cautare de solutii, pentru necesitatile din ce in ce mai mari si mai pretentioase ale jucatorilor. Astfel solutia este simpla, un cockteil compus din cele mai renumite branduri la cele mai bune preturi combinate cu cantitati suficiente pentru toate situatiile. Atentie insa, consumul excesiv de astfel de cockteil-uri combinat cu partide lungi si distractive poate dauna grav plictiselii", spun oficialii companiei. Astfel, de la pistoale airsoft si pana la componente, accesorii si consumabile, totul se poate comanda simplu, cu livrare rapida.