Connect Box de la UPC are 100.000 de utilizatori la 10 luni de la lansare

100.000 de români au achizitionat Connect Box, echipamentul wireless de ultimă generatie care însoteste serviciul de internet din portofoliul UPC, în primele zece luni de la lansare. Dispozitivul le asigură utilizatorilor o viteză de internet prin Wi-Fi de până la 500 Mbps, stabilitate a conexiunii, acoperire în orice colt al casei si este oferit gratuit clientilor de internet UPC.

Tot mai multi abonati UPC – aproape 80% – aleg să utilizeze internetul Wi-Fi, iar prin cel mai nou standard de conectare wireless, acestia au asigurat accesul la cele mai mari viteze de internet.

Prin investitiile continue în produsele de internet, astăzi, UPC le oferă clientilor cea mai mare viteză de download prin internet Wi-Fi din România, conform celor mai recente statistici publicate pe platforma netograf.ro pentru 2016.  

Nevoia de mobilitate a românilor este în continuă crestere, mai ales în rândul tinerilor. Conform unui studiu de piată realizat de UPC, în medie, un utilizator detine 3,6 echipamente prin care accesează internetul acasă, iar în intervalele orare obisnuite de utilizare sunt conectate simultan la internet aproximativ 2,4 persoane într-o locuintă.

UPC adresează aceste nevoi cu echipamentul Connect Box, ales de 100.000 de români, oferindu-le cea mai bună experientă Wi-Fi din România (conform ofertei publice a principalilor furnizori de internet), oriunde în casă, indiferent de numărul de dispozitive. Rata de adoptie a noului modem a fost foarte rapidă, două treimi din clientii care au ales Connect Box provenind dintre clientii de internet UPC deja existenti.

Pe segmentul business, peste 2.000 de companii au achizitionat servicii internet de la UPC cu modemul Connect Box inclus.