Noul magazin Il Passo din ParkLake Plaza - concept nou, pentru o experienta mai buna la shopping

Il Passo, unul dintre cei mai mari retaileri de încăltăminte si accesorii de piele din România, a deschis un nou magazin în Bucuresti. Locatia pentru noua reprezentantă Il Passo este în ParkLake Plaza si a fost inaugurată pe 1 septembrie, odată cu deschiderea oficială a centrului comercial.

Odată cu noul magazin, Il Passo ajunge la un portofoliu de opt prezente fizice în Bucuresti. Totusi, spre deosebire de precedentele, noua destinatie pentru shopping are un concept special, cu un design care să-i încânte pe clienti si să le facă sesiunea de cumpărături cât mai frumoasă, într-un ambient plăcut.

„Amenajarea magazinului Il Passo din incinta ParkLake se înscrie în noile tendinte de design interior, cu o atmosferă urban chic generată de finisajele în nuante calde de gri cu accente de alamă, catifea si modelul herringbone recurent. Mobilierul suplu îmbină forme austere, cu linii simple de inspiratie scandinavă, iar finisajele luxoase, precum alama satinată, conferă întregului spatiu un aspect unitar, complex si rafinat. Tocmai de aceea credem că toti clientii nostri care ne trec pragul se vor simti foarte bine si experienta la cumpărături capătă o dimensiune mai umană, mult mai plăcută“, a declarat Petru Chiriac, Managing Partner Il Passo.

Magazinul debutează cu colectia de toamnă - iarnă 2016, la fix pentru începerea noului sezon. Pentru a marca această inaugurare, Il Passo a pregătit si o promotie specială. La achizitia produselor de încăltăminte si genti, clientii vor primi cadou un voucher de 100 de lei.

În ceea ce priveste spatiul disponibil si investitia, Il Passo din ParkLake se va întinde pe 139 de metri pătrati, iar compania a investit 150.000 de euro în amenajare. Pentru a asigura consultantă si suport de înaltă calitate clientilor, Il Passo a dedicat sase angajati.

Il Passo este un brand românesc înfiintat în anul 1999 si a devenit unul dintre cei mai mari retaileri de încăltăminte si accesorii din piele din România, mizând pe calitatea si designul premium al produselor. Inspirate din tendintele internationale dedicate atât doamnelor si domnilor, cât si copiilor, colectiile Il Passo propun cele mai în vogă piese ale momentului. Retailerul oferă modele care interpretează trendurile din marile capitale ale modei si care stau la baza look-urilor esentiale ale fiecărui sezon.