Mastercard si OMV - campanie pentru incurajarea platilor cu cardul

Cu Mastercard si OMV, tranzactiile cu cardul prind viteză si oferă celor care alimentează în statiile de distributie carburanti în perioada 25 august - 9 octombrie 2016 posibilitatea de a câstiga trei experiente alături de celebrul pilot Bogdan Marisca, pe pista de Grand Prix de la Nürburgring sau 500 de Euro, zilnic. Astfel, noua campanie promotională are ca scop încurajarea plătilor electronice în rândul românilor, oferind celor care plătesc cu cardul contactless sanse duble de câstig.

„Alături de partenerul nostru, OMV, ne bucurăm să putem oferi românilor un motiv în plus pentru a utiliza cardul. Gestul simplu si normal de a plăti cu cardul Mastercard sau Maestro în cadrul statiilor OMV, este acum răsplătit prin participarea în cadrul unei tombole unice, care va acorda câstigătorilor experinta unui circuit de mare viteză, precum si zeci de premii zilnice”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager pentru România în cadrul Mastercard.

Fiecare tranzactie de plată efectuată cu cardul Mastercard sau Maestro în cadrul retelei nationale OMV va fi înscrisă automat si gratuit în campanie. În plus, tranzactiile cu carduri Mastercard sau Maestro realizate în mod contactless vor intra cu sanse duble de câstig în tragerea la sorti a câstigătorilor, extragere ce va avea loc pe data de 13 octombrie 2016.

„Ne bucurăm să fim alături de Mastercard în această campanie si să oferim surprize plăcute clientilor care folosesc carburantii nostri de performantă. În statiile OMV, dorim să răspundem nevoilor clientului modern,  oferindu-i atât carburanti performanti, cât si produse si servicii la standarde înalte de calitate ce pot fi plătite simplu, sigur si rapid, prin intermediul cardului“, a declarat Adrian Nicolaescu, Retail Manager OMV Petrom.

Campania este organizată si se va desfăsura în toate Statiile de distributie carburanti OMV de pe teritoriul României. Mai multe detalii, cât si lista completă a locatiilor participante pot fi aflate accesând www.omv.ro si www.mastercard.ro.