Campanie Mastercard in magazinele Kaufland - premii in valoare de peste 90.000 lei

Povestile devin realitate la Disneyland Paris, cu Mastercard si Kaufland, oferind celor care plătesc cu cardul  în lantul de hipermarketuri, în perioada 5 septembrie - 30 octombrie 2016, posibilitatea de a câstiga trei experiente magice alături de membrii familiei. Acces nelimitat în parcurile Disney,  vouchere de cumpărături si sansa de a participa la Balul „Magie înainte de Miezul Noptii” - unde atât cei mici, cât si cei mari îsi pot întâlni personajele favorite - sunt doar câteva dintre surprizele care îi asteaptă pe câstigători, între 9 si 11 decembrie.

În plus, în cadrul campaniei, alti trei norocosi se vor putea bucura de premii în valoare de 1.000 de lei, fiecare, ce se vor credita pe cardul Mastercard sau Maestro folosit la cumpărături.

„Să transformi visele în realitate este, într-adevăr, De nepretuit, astfel că, alături de partenerul nostru, Kaufland, ne propunem să oferim românilor posesori de carduri Mastercard sau Maestro si familiilor lor, amintiri ce durează o vesnicie. Cu un gest simplu si firesc, acestia pot să îsi transforme cardul în bagheta magică ce îi va trimite la Balul „Magie înainte de Miezul Noptii”, un eveniment ce se va desfăsura la Disneyland Paris, exclusiv pentru detinătorii de carduri Mastercard sau Maestro”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager pentru România în cadrul Mastercard.

Fiecare tranzactie de plată efectuată cu cardul Mastercard sau Maestro în cadrul lantului de hipermarketuri Kaufland va fi înscrisă automat si gratuit în campanie. În plus, tranzactiile realizate în mod contactless vor intra cu sanse duble de câstig în tragerea la sorti a câstigătorilor, pe data de 14 noiembrie 2016.

„Ne bucurăm de o nouă experientă unică Mastercard. Am gândit  această campanie pentru a oferi clientilor nostri sansa de a îndeplini cea mai mare dorintă a copiilor lor, precum si un vis al propriei copilării, transformând astfel experienta cumpărăturilor într-o adevărată aventură“, a declarat Valer Hancas, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Campania se va desfăsura în toate magazinele Kaufland din România. Mai multe detalii sunt disponibile online pe platformele www.mastercard.ro si www.kaufland.ro.