Concursurile si expozitiile de animale - o noua atractie in mall-uri

Centrele comerciale moderne din marile orase cauta mereu noi metode prin care sa atraga publicul. In functie de traficul generat, administratorii de mall-uri negociaza si chiriile spatilor din centrele comerciale. In special in week-end, consumatorul din mediul urban isi doreste ceva mai mult decat shopping si anume divertisment. Cum suna un concert gratuit? Dar o expozitie de masini? Copiii nu sunt nici ei uitati, asa ca adesea sunt programate expozitii si evenimente care ii au in centru pe cei mici.

Mai nou, animalele sunt si ele un punct de interes pentru astfel de evenimente gazduite de centre comerciale. Daca in Bucuresti cele mai multe expozitii feline sunt organizate la centrul expozitional Romexpo, in alte orase din tara mall-urile par sa devinde locurile perfecte pentru astfel de programe. In Constanta, mall-ul Maritimo, unul dintre cele mai mari si mai cunoscute din zona, a organizat de mai multe ori expozitii feline la care au participat inclusiv expozanti din afara Romaniei.

Vizitatorii au parte asadar de ceva inedit: pisici din rase pe care de cele mai multe ori le vad doar la televizor sau pe internet; pisici de mari dimensiuni sau cu o blana deosebita, pisici fara par etc. In jurul acestor evenimente apar si alte firme care se promoveaza, de exemplu producatorii de hrana pentru animale.

De altfel, tot ceea ce tine de animalele de companie este de mare interes pentru public, in conditiile in care un numar foarte mare de familii din Romania detin cel putin un caine, o pisica, un peste sau o pasare (ba chiar animale mai exotice, precum soparle sau paianjeni de pe alte continente).

Chiar si in mediul urban, la bloc, devine tot mai simplu sa cresti un mic animal de companie, caci ai la indemana produse si chiar servicii specializate, atunci cand ei nevoie de ele. Pana si transport specializat pentru animale de companie se poate solicita daca este necesar, ba chiar transport international in tari europene precum Ungaria, Austria, Germania, Franta, Anglia, Olanda sau Belgia.

Transport international animale de companie se realizeaza cu masini special dotate, precum si cu personal pregatit pentru a face fata acestui tip special de calatori. Pe www.transport-animale.net si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/transport.animale.europa se pot obtine detalii suplimentare de la cea mai cunoscuta firma de acest gen din tara, cu sediul in Bucuresti.