Genuine Xerox Rewards: Xerox lanseaza in Romania programul de loialitate pentru clientii finali

Xerox lanseaza programul de loialitate pentru clientI - Genuine Xerox Rewards (GXR), Romania numarandu-se printre primele tari din regiune in care acesta este disponibil. GXR permite clientilor sa acumuleze puncte de fidelitate pe care le pot folosi pentru a obtine peste 3 milioane de recompense - carduri cadou pentru a descarca muzica, filme, carti, sau pentru a achizitiona produse pentru casa, calatorii, produse de retail si multe altele.

Genuine Xerox Rewards este primul program de loialitate in care punctele nu expira, atata timp cat utilizatorii raman activi in platforma. In momentul in care clientii se inregistreaza pe platforma programului castiga automat 1.000 de puncte, iar fiecare imprimanta sau echipament multifunctional inregistrat valoreaza 500 de puncte.

De asemenea, utilizatorii sunt recompensati la inregistrarea fiecarui consumabil original Xerox pe platforma, indiferent ca este vorba de tonere sau de batoane de cerneala solida. Xerox produce consumabile atat pentru echipamentele Xerox, cat si non-Xerox si protejeaza echipamentele, oferind o utilizare indelungata, cu rezultate de buna calitate. Nu in ultimul rand, programul valideaza si autenticitatea consumabilelor, asigurand clientii ca achizitioneaza produse originale si nu produse contrafacute.

”Cand un client alege consumabilele Xerox, alege peste 70 de ani de inovatie in tehnologie, functionare fara probleme, pastrarea garantiei echipamentului, fiabilitate totala, acuratetea si consistenta culorilor, dar si controlul costurilor”, declara Sergiu Pop, Product Manager Xerox Romania. ”In plus, in cadrul programului de loialitate, utilizatorul castiga puncte de fiecare data cand cumpara consumabile marca Xerox pentru imprimanta sa Xerox sau oricare alta marca.”

Recompensele oferite de GXR pot fi transformate in beneficii pentru afacerea clientilor sau pentru stilul lor de viata. Pentru ca punctele nu expira niciodata, utilizatorii pot castiga premii cu valoare mare, excursii in strainatate, pot inchiria masini sau pot alege produse de retail, dar pot opta si sa doneze anumite sume de bani catre cauze nobile, direct din program. In plus, valoarea punctelor creste prin codurile promotionale care dubleaza sau chiar tripleaza punctele primite in momentul inregistrarii unui consumabil sau echipament.

”In Romania, piata de laser se va mentine in continuare la un volum de peste 140 de mii de echipamente de imprimare anual, conform IDC, iar durata de viata a unei imprimante poate ajunge pana la 7 ani de utilizare, motiv pentru care un astfel de program aduce beneficii reale utilizatorilor de consumabile originale Xerox”, adauga Sergiu Pop.

Pentru mai multe informatii despre programul Genuine Xerox Rewards, precum si pentru lista echipamentelor eligibile, accesati www.xerox.com/rewards.