Bursele Telekom - pentru 10 studenti emeriti, valoare totala de 112.500 lei

Zece studenţi din România pot beneficia, în cursul anului universitar 2016-2017, de câte o bursă de excelenţă din partea Telekom Romania în cadrul programului “Bursele Telekom”, ajuns la cea de-a şaptea ediţie. Valoarea  fiecăreia dintre acestea este de 11.250 lei, acordată în tranşe lunare pe durata anului universitar curent.

Programul “Bursele Telekom” intenţionează să identifice tineri cu potenţial de lideri, pasionaţi de domeniul pe care şi l-au ales pentru studii, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte clare, care s-au făcut remarcaţi prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat.

“Sprijinirea excelenței în educație este unul din pilonii strategiei de responsabilitate corporativă a Telekom Romania, iar implementarea programului <<Bursele Telekom>> pentru al șaptelea an consecutiv reflectă angajamentul companiei în această direcție. Anul acesta am decis să facem un pas mai departe și am suplimentat numărul total de premii care vor fi oferite la finalul programului”, spune Ruxandra Vodă, Director Comunicare grupul Telekom Romania.

Ca și până acum, selecția beneficiarilor celor 10 burse se va face în două etape: depunerea dosarelor şi susţinerea interviurilor. Candidaţii eligibili sunt studenţii cu vârsta maximă de 30 de ani, înscrişi în anul I de studiu la cursurile la zi ale unei instituţii acreditate de învăţământ superior de stat din România. Depunerea dosarelor va avea loc până pe 10 noiembrie inclusiv, conform termenilor şi condiţiilor din regulamentul de participare disponibil pe www.burseletelekom.ro.

În intervalul 21-22 noiembrie se vor desfăşura interviurile cu cei 20 de finalişti aleşi în prima etapă în urma cărora vor fi selectați cei 10 câștigători ai ediției 2016 a “Burselor Telekom”, care vor fi anuntaţi pe data de 25 noiembrie. Juriul cu care se vor întâlni finaliștii este format din Mihaela Perianu (fondator şi Managing Partner la AIMS Human Capital  şi fondator şi Managing Partner la Dale Carnegie Training), Cristina Bazavan (jurnalist şi blogger), Sorin Psatta (Lector la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti și Director de Strategie al Graffiti BBDO România), Alina Luca (coordonator senior Comunicare Internă, evenimente şi responsabilitate corporativă în cadrul Telekom Romania), Daniela Samsonescu şi Dan Alexandru Ţoc, foști bursieri Telekom Romania.

Anul acesta, alături de cele 10 burse oferite, vor fi acordate încă 5 premii speciale constând în tablete Samsung Galaxy Tab A9.7, pentru următorii clasaţi, în funcţie de punctajul obţinut în urma interviurilor.

De la inițierea programului și până în prezent, peste 2.400 de tineri s-au înscris în competiție, 95 dintre aceștia beneficiind de sprijin financiar din partea Telekom Romania. Mai multe informații și condițiile de participare sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.