Miele a lansat plita cu hota integrata si sistem automat de control

Miele, compania lider în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial lansează plita cu inducție cu hotă integrată care dispune de funcția automată Con@ctivity 2.0. Pe lângă pornirea și oprirea aparatului de gătit, această funcție are capacitatea de a regla automat puterea de evacuare a hotei în funcţie de ce se întâmplă pe plită, asigurând astfel un climat plăcut în cameră. Prin intermediul Con@ctivity 2.0, hota comunică cu plita prin tehnologia wireless.

Noul produs elegant și performant TwoInOne combină unele dintre cele mai bune soluții profesionale oferite de Miele: tehnologia cu inducție implementată la fabrica Miele din Bünde și hotele cu sistem de evacuare marginală produse în Arnsberg. Hota centrată pe plita de 80 de centimentri lățime este încadrată de două zone Powerflex variabile. Hota este vizibilă doar prin intermediul grilei, iar componentele care permit recircularea sau ventilația aerului sunt încorporate în dulapul de bucătărie.

„Acesta este motivul pentru care TwoInOne este ideală pentru bucătăriile deschise, unde tehnologia joacă mai mult un rol în spatele scenei. Din experiența de până acum, clienții obișnuiesc să se bazeze pe sistemul automat de control al hotei. Funcția automată Con@ctivity 2.0 pe care Miele o oferă încă din 2008, permite reglarea puterii de evacuare a hotei în funcție de cantitatea de mâncare care se pregătește”, a precizat Ina Laukötter, manager de proiect plite și hote în cadrul Miele.

În prezent, peste 60% din hotele Miele sunt echipate cu sistemul Con@ctivity 2.0, ceea ce reprezintă mai mult de 2.200 de combinații de plite și hote de la Miele.

TwoInOne absoarbe în mod eficient aburul și mirosurile neplăcute, iar clienții nu trebuie să-și schimbe obiceiurile de gătit. TwoInOne dispune de tehnologia PowerFlex care-i oferă versatilitate şi performanţe maxime pentru orice tip de gătit. De asemenea, datorită funcţiei puternice TwinBooster de până la 7,4 kW cu care este dotată plita, chiar şi vasele de gătit mari pot fi încălzite extrem de rapid.

De asemenea, noua plită cu inducție și hotă este surprinzător de simplu de utilizat: după pornire, inelul TempControl este selectat prin alegerea nivelului adecvat. Nu este necesară reglarea manuală a temperaturii datorită interfaței de utilizare numită SmartSelect. Comenzile de operare sunt indicate cu galben pe un ecran negru clasic de sticlă ceramică.

Totodată hotele Miele sunt prevăzute cu un filtru de grăsime din oţel inoxidabil de cea mai bună calitate, care este format din 10 straturi. Filtrul este detașabil și poate fi curățat în mașina de spălat vase. Accesoriul CleanCover de la Miele este situat în spatele filtrelor de grăsime fiind proiectat să aibă o suprafaţă fină, deosebit de uşor de curăţat şi vă protejează de contactul cu cablurile şi componentele motorului. În cazul în care vărsați ceva, reziduurile sunt oprite de o tavă aflată sub hotă.

Hota este dotată și cu un motor ECO puternic și silențios. Fiind un motor DC, este eficient din punct de vedere energetic și funcționează în modul booster cu un debit de aer de 600 m³/h. Componentele tehnice sunt amplasate în unitatea de bază și ocupă un spațiu relativ mic, permițând instalarea sertarelor în același dulap.

Modelul TwoInOne va fi disponibil în România începând cu anul viitor în două versiuni, cu cadru din oțel inoxidabil (KMDA 7774 FR) și fără cadru (KMDA 7774 FL). Acesta din urmă poate fi utilizat pentru operațiuni la suprafață sau de instalare la același nivel cu surse de apă.