De Black Friday, produsele legate de curatenie au mare cautare

Ca in fiecare an, si in 2016 este de asteptat ca Black Friday sa fie un real succes. Campaniile dedicate deja au inceput in magazinele online, insa "adevaratul" Black Friday este asteptat pe 18 noiembrie (si mai apoi si pe 25 noiembrie, un al doilea val). Pe internet si in magazinele offline, produsele electroIT vor fi, ca de obicei, printre cele mai cumparate articole in aceasta perioada. Aici se observa de fapt si cele mai consistente reduceri de preturi.

Unul dintre segmentele de mare interes pentru romani este reprezentat de cel legat de curatenie, insa tot in sfera de electrocasnice. Ne referim asadar la masini de spalat rufe, masini de spalat vase, uscatoare de rufe si aspiratoare. Acestea din urma sunt incadrate in segmentul de electrocasnice mici pentru ingrijirea locuintei.

Considerat un aparat indispensabil in orice locuinta (de fapt in orice spatiu, inclusiv in cele de birouri, in magazine etc.), aspiratorul reflecta in prezent progresul din tehnologie, dar si grija pentru mediu. Astfel, exista aspiratoare tot mai performante sau cu functii speciale, de exemplu modelele care nu produs zgomotul "clasic". In acelasi timp, producatorii incearca sa propuna pe piata modele cu un consum cat mai redus de energie electrica, mai ales ca de ceva timp exista in aceasta categorie si eticheta energetica obligatorie in Uniunea Europeana, deci si in Romania.

Alegerea unui aspirator trebuie sa tina cont de multe criterii, in functie de modul de utilizare si de spatiul in care va fi folosit. Mai mult, se pot alege aspiratoare verticale de tip stick, usor de folosit, usor de depozitat, ideale si pentru persoanele mai in varsta, care nu se descurca prea bine cu aspiratoarele mari. Daca exista covoare si alte zone sensibile, ce atrag mult praf, este necesar un aspirator cu putere mai mare. Cu sac sau fara sac, cu filtrare in apa - iata alte elemente ce trebuie luate in calcul in alegerea aspiratorului "perfect".

Aspiratorul este un bun de folosinta indelungata, insa multe persoane obisnuiesc sa-l schimbe la doar cativa ani, tocmai pentru ca nu au facut initial o alegere prea buna. Asadar, aspiratorul poate sa functioneze in continuare, insa fara a oferi randamentul dorit, fara a fi practic si usor de utilizat. Pe internet exista resurse multiple de informare in domeniu, inclusiv site-uri de cumparaturi online, asa cum este Besty.ro.

De Black Friday, reducerile vor fi impresionante in magazinele electroIT chiar si la cele mai populare modele de aspiratoare. Desi unele persoane se gandesc ca producatorii vor doar sa scape de stocuri cu astfel de ocazii, in realitate se fac stocuri speciale si se aleg inclusiv produse de ultima generatie, care printr-un volum mare de vanzari pot ajunge la costuri mai mult decat decente.