Airsoft online, airsoft offline - dubla experienta de shopping cu AirsoftMegastore

Din dorinta de a fi cat mai aproape de pasionatii de airsoft, reprezentantii AirsoftMegastore le ofera acestora o dubla experienta in domeniu - online si offline. Pe de o parte, clientii au la dispozitie in orice moment website-ul airsoftmegastore.ro, un magazin online cu o gama de produse extrem de variata, de unde se pot comanda articole cu livrare rapida oriunde in tara.

Clientii din Constanta, dar si turistii care sosesc pe litoral pot vizita si magazinul offline, showroom airsoft constanta situat pe Bd. Mamaia nr. 20, cu program de luni pana sambata (orele exacte in care magazinul este deschis pot fi consultate pe website). Comunitatea airsoft constanta are asadar motive de bucurie, caci airsoft-ul are o prezenta mai puternica in oras.

Insa la showroom-ul AirsoftMegastore este vorba despre ceva mai mult decat shopping: socializare, comunicare, interactiune. Pasionatii de airsoft se pot intalni la o cafea intr-un mediu deosebit, facand schimb de informatii de specialitate. Angajatii magazinului, cu experienta relevanta in domeniu, sunt de asemenea acolo pentru a discuta cu clientii, pentru a oferi sfaturi si recomandari de produse. Este locul perfect de planificare a unor "batalii", caci jocul de airsoft se desfasoara mereu in mod organizat, pentru ca totul sa fie sigur si placut.

Showroom-ul AirsoftMegastore este organizat astfel incat sa poata fi expuse cat mai multe produse de top, de ultima generatie. "Localizat in Constanta, pe Bulevardul Mamaia nr. 20, showroom-ul nostru a fost gandit sa gazduiasca jucatorii constanteni de airsoft, dar totodata ofera deliciul unei experiente unice turistilor aflati la mare sau vizitatorilor aflati in tranzit prin Constanta. Organizat pe doua etaje si atent aranja,  in magazinul nostru puteti gasi toata gama de articole necesare practicarii jocului de airsoft", se mentioneaza pe website.

Inca de la intrare, clientii vor fi impresionati de colectia de peste 200 de arme, colectie ce poate fi admirata in primul nivel din showroom. "Showroom-ul a fost creat sa va ajute sa va alegeti produsul care vi se potriveste cel mai bine. Va asteptam pe canapele noastre confortabile sa stam la o cafea si sa discutam despre ce platforma vi se potriveste cel mai bine", mai spun oficialii acestui magazin airsoft constanta.