In 2017 se asteapta adevaratul asalt al jocurilor de noroc online in Romania

Pariuri sportive, poker online, bingo online, cazino online si fel de fel de jocuri de tip slots - toate aceste forme de divertisment pentru adulti au devenit extrem de populare in Romania in 2016, primul an "plin" in care jocurile de noroc la distanta au fost complet reglementate in tara noastra. Mai mult decat atat, in prezent exista nu doar operatori licentiati, ci chiar operatori care au trecut de licenta provizorie pe un an si au primit licenta "permanenta", pe 10 ani, din partea Oficiului National pentru Jocuri de Noroc.

Lumea pariurilor online a accelerat, pe masura ce operatorilor li s-a confirmat faptul ca piata romaneasca este una in care merita sa se investeasca pe termen lung. Acest lucru, din doua motive principale: in primul rand, exista publicul interesat de astfel de jocuri, pasionat de sport si dornic de adrenalina, care in acelasi timp are acces la mediul online pe tot mai multe dispozitive performante; in al doilea rand, o piata reglementata si functionala inseamna predictibilitate, adica este locul in care poti sa-ti faci planuri pe termen lung, stiind ca cel putin 10 ani de acum incolo, ca business, ai posibilitatea sa te afirmi.

Nu intamplator, tot mai multe agentii de pariuri online investesc din ce in ce mai mult atat in relansarea si dezvoltarea platformelor destinate utilizatorilor romani, cat si in derularea de campanii promotionale puternice, in special la TV. Miza este atragerea pariorilor din mediul offline, spre online.

Avantajele sunt numeroase, atat de ordin tehnic (de exemplu posibilitatea de pariuri live si pariuri cash-out intr-un ritm accelerat, posibilitatea de a urmari evenimente sportive transmise in direct), cat si de ordin financiar - jucatorii primesc cote mai bune, bonusuri de start si de fidelizare, premii etc. Dincolo de toate, comoditatea joaca un rol important: la pariuri online, totul este simplu si eficient, accesibil de oriunde, oricand.

In 2017, se poate vorbi in continuare de o piata tanara, la inceput de drum, insa clar pe drumul spre maturizare. Intr-un astfel de domeniu si intr-un moment in care asaltul tehnologiei este extrem de rapid, cu siguranta si piata de jocuri de noroc online se va bucura de o dezvoltare in viteza, inca din acest an.

Si platformele de informatie cu privire la jocuri de noroc online s-au dezvoltat in ultimele luni, relansandu-se in formule tot mai avansate. Pe langa piata principala, exista asadar o piata a informatiei, unde se cauta ponturi fotbal online, ponturi din toate sporturile, in functie de evenimentele programate. Mai departe, jucatorii profita de oportunitatile la pariuri live si de toate promotiile pe care operatorii le propun atat pentru pariuri sportive, cat si pentru poker, cazino si celelalte jocuri de noroc pe internet.