Pariuri pe filme - Premiile Oscar 2017, anticipate la pariuri online

Pariurile online "ataca" in mod traditional sportul si mai ales fotbalul. Astfel, de cele mai multe ori, biletul zilei la pariuri include evenimente sportive de top, meciuri din UEFA Europa League, UEFA Champions League, Liga I, La Liga, Premier League, Serie A, Bundesliga. In plus, meciurile Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei sunt mereu in prim-plan la casele de pariuri online licentiate in tara noastra.

Si totusi, in unele momente, sportul are "concurenta" serioasa. Se intampla acest lucru cand apar pariuri politice, dar si... pariuri pe filme. Este cazul acum, la inceput de an, cand pariorii incearca sa anticipeze rezultatele de la Gala Premiilor Oscar 2017, programata in 27 februarie, de fapt in cursul noptii de duminica spre luni. Festivitatea de decernare a premiilor Academiei Americane de Film va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles.

La cea de-a 89-a editie a Premiilor Oscar se consemneaza un eveniment deosebit: cu 14 nominalizari, numar record in istoria premiilor Oscar, filmul La La Land este marele favorit al competitiei. Si nu este singurul astfel de record: conform celor de la BBC, Meryl Streep a devenit artistul cu cele mai multe nominalizari individuale la Oscar din istorie. Cota acesteia pentru a castiga premiul pentru "Cea mai buna actrita in rol principal" este insa una foarte mare, 26,00 la casa de pariuri online Unibet, ceea ce indica sanse minime.

La La Land are acum cota 1,18 pentru a cuceri marele trofeu - Cel mai bun film. Demn de mentionat este ca, la inceputul lunii ianuarie, cota era mult mai mare pentru La La Land (1,75), insa a scazut in mai multe etape. Unul dintre motive este chiar faptul ca acest film este, se pare, marele preferat al pariorilor: 43% dintre jucatori au mizat pe La La Land la Unibet.

Premiile Oscar sunt premii decernate anual de catre Academia Americana de Film (AMPAS), care are sediul in Los Angeles, California. Organizatia are mii de membri, toti fiind profesionisti in diverse specialitati ale cinematografiei - producatori, regizori, actori, directori de imagine etc.

Conform Wikipedia, "prima ceremonie televizata a fost cea din 1953, iar in prezent este difuzata in mai mult de 200 de tari. Premiul Oscar este cea mai veche ceremonie de premii, cu echivalentele sale, Emmy in televiziune, Tony in teatru si Grammy in muzica - modelate dupa acesta. Este considerat a fi cel mai prestigios premiu din cinematografie, urmat de Globul de Aur".