Pizza & Pasta Festival, din nou in restaurantele Pizza Hut din Romania

Pizza Hut relansează una dintre celebrele promoții, Pizza & Pasta Festival, prin care clienții pot savura, la plasarea unei comenzi, oricâte pizze și paste doresc, pentru doar 23.90 lei. De asemenea, clienții care intră pe pagina de site www.pizzahut.ro/festival, în perioada campaniei, au șansa de a câștiga vouchere Pizza & Pasta Festival sau bilete la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică din România.

Prin intermediul campaniei Pizza & Pasta Festival din acest an, Pizza Hut oferă ocazia, cât și promoția perfectă pentru a le face cinste tuturor celor cărora le-ai rămas dator, dintr-un motiv sau altul. Clienții sunt invitați să accese platforma online, prin intermediul căreia pot câștiga 10 vouchere duble pentru Pizza & Pasta Festival pe săptămână sau bilete la un super festival ce va avea loc în Cluj.

Pentru a intra în tragerea la sorți, clienții vor putea alege o tabără în care se înscriu – fie sunt datori să facă cinste, fie trag pe cineva la răspundere pentru a le face cinste. Practic, userii vor alege o tabără căreia îi vor da share pe Facebook, alături de tag unui prieten căruia vor să îi facă cinste sau căruia își doresc să îi reamintească de datorie.

„Deja tradiționala campanie Pizza Festival, la care s-au alăturat începând de anul trecut și pastele este una dintre cele mai așteptate oferte de către cei care ne trec pragul. Clienții Pizza Hut pot profita de această oportunitate pentru a încerca rețetele variate de pizza și paste din meniul nostru”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

„Prin campania de promovare din acest an, îi îndemnăm pe toți cei care sunt datori prietenilor sau pe cei care doresc să se revanșeze și să le facă cinste celor dragi, să profite de posibilitatea de a comanda oricâte pizze și paste  doresc la un preț special”, a adăugat Monica. 

Oferta Festival este disponibilă în perioada ianuarie – martie 2017, pentru orice pizza mică din meniu, din categoriile Speciale, Favorite și Complete, pe blaturile Thin’n Crispy, Classic și Pan, dar și pentru orice rețetă de paste sautéed – Spaghetti Picante con funghi, Spaghetti Carbonara, Penne Bolognese și Penne Primavera. Pe toată perioada campaniei, clienții pot beneficia și de oferta free refill la răcoritoarele în pahar de 0,33L: pot reumple paharul de câte ori doresc, pentru 6.5 lei.

Oferta Pizza Hut este individuală și poate fi comandată în toate restaurantele din țară, de luni până vineri.

Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine unsprezece restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi Timişoara şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Brașov, Oradea și Bacău. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut România. 

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 13.600 de restaurante în 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.