Abordarea responsabila - cea mai buna tactica la pariuri sportive

Offline sau online, pariurile sportive inseamna acelasi lucru: divertisment pentru adulti, in categoria jocurilor de noroc. Este adevarat ca spre deosebire de jocurile de loterie, in principiu nu te bazezi numai pe noroc.

Cei mai multi jucatori la pariuri sportive isi contureaza o adevarata strategie, se bazeaza pe cunostintele lor generale in domeniu, analizeaza atent statistici si informatii; dincolo de toate, reusita tine si de conectarea puternica la competitiile sportive respective, pentru a intelege cat mai bine sansele unei echipe sau sansele unui anumit sportiv. Norocul are si el o contributie, insa nu este unicul factor decisiv.

Dincolo de toate sfaturile cu privire la joc in sine (de exemplu analiza atenta a statisticilor, citirea celor mai recente stiri sportive, vizualizarea de ponturi postate de alti pariori in comunitatile online de specialitate), cea mai buna tactica la pariuri sportive este... abordarea responsabila. Trebuie sa nu uiti ca totul este doar un joc, ca distractia este pe primul loc si nu castigul. Acesta din urma poate fi considerat mai degraba un potential bonus, spun specialistii.

Conform unor psihologi, niciun jucator nu ar trebui sa piarda la jocuri de noroc mai mult de 5% din veniturile sale, pe parcursul unei luni. Atunci cand aceasta bariera este depasita, distractia este afectata in mod negativ si apare o problema care se poate complica si mai mult in cazul in care jucatorul continua sa joace. La fel ca atunci cand mergi intr-un club de noapte sau intr-un centru de divertisment cu biliard si bowling, trebuie sa ai un anumit buget de cheltuiala si sa stii care este limita pe care o aloci pentru distractie. Orice exces dauneaza si nu trebuie luat niciodata in calcul.

Din anumite puncte de vedere, pariurile online sunt preferate celor offline, in ceea ce priveste partea de responsabilitate. Daca joci online, esti identificat nominal, ai un cont de jucator. In primul rand ai o perspectiva personala mai ampla asupra activitatii tale, in sensul ca poti vedea oricand, pe perioadele dorite, cati bani ai castigat si cati bani ai pierdut.

In al doilea rand, tot mai multe agentii de pariuri online investesc in soft-uri care transmit alerte cu privire la jucatorii ce inregistreaza pierderi considerate prea mari, deci au un risc de a intampina o problema ce poate duce spre dependenta.

Persoanele cu rezidenta fiscala in Romania pot activa numai pe website-uri de jocuri de noroc cu licenta locala. Persoanele cu rezidenta fiscala in alte tari trebuie sa respecte, evident, legislatia in domeniu din tarile respective.

Tot mai multe website-uri apar online in domeniul jocurilor de noroc, pe langa operatorii ce ofera efectiv acces la pariuri online. Astfel, site-uri ca bonuscod.ro si multe altele ofera informatii, sfaturi, stiri, ponturi etc. Orice informatii promotionale trebuie tratate insa cu maxima atentie, jucatorul fiind responabil cu privire la alegerea unor solutii legale de joc in tara sa. Atentie, romanii trebuie sa respecte prevederile ONJN si atunci cand calatoresc in alte state.