Noi oferte Telekom postpaid si prepaid: pana la 120 de GB net mobil si trafic gratuit in WhatsApp

Telefonul Samsung Galaxy J3 2016, echipat cu 120 GB de net 4G, poate fi achiziţionat cu 1 leu la abonamentul Surf M, la portarea din altă reţea
Oferta prepaid GigaLove vine cu 8,5 GB de net lunar şi trafic gratuit în WhatsApp, plus 1000 de minute sau SMS-uri naţionale, la 4,95 euro credit pe lună
 

Ofertele sunt valabile în perioada 10 februarie – 15 martie 2017

Telekom Romania anunţă noile oferte de primăvară pentru segmentele postapid şi prepaid, care includ apeluri nelimitate, minute în roaming, telefoane inteligente la 1 leu echipate cu 120 GB de date mobile, precum şi acces gratuit în WhatsApp.

“Este o perioadă a anului încărcată de dragoste, cadouri şi surprize, când fiecare caută cadoul potrivit pentru persoana iubită, iar începutul lui martie va veni cu o noua infuzie de dragoste şi preocupare pentru toate femeile importante din viaţa fiecărui bărbat. Pentru toate aceste ocazii şi pentru toate momentele importante care merită împărtăşite, Telekom propune cadoul perfect: libertatea de a comunica, de a împărtăşi experienţe unice şi de a transmite cele mai emoţionante mesaje celor pe care îi iubim, împachetate cu smartphone-uri la super preţ şi trafic consistent de date, respectiv #GigaLove cu toate beneficiile de care ai nevoie la cartela Telekom”, a declarat Ruxandra Rău, Director, Strategie Brand şi Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

În cadrul ofertei postpaid de primăvară, oricine se portează în reţeaua Telekom poate beneficia de un Samsung Galaxy J3 2016 la preţul de 1 leu cu abonamentul Surf M, care vine echipat cu 120 GB de net 4G.

Totodată, clienţii care își portează numărul în rețeaua Telekom, în baza unui abonament, pot alege unul dintre planurile tarifare de voce, în primele şase luni beneficiind automat de avantajele garantate prin pachetul Complete XXL, care include 8 GB trafic de date național, voce și SMS naţional nelimitat, 1500 de minute internaționale fix și mobile, 1500 de minute roaming în Uniunea Europeană și 2 GB de date mobile în roaming, valabile în țările membre UE. Oferta este valabilă pentru contracte pe 24 de luni, cu sau fără telefon, pentru planurile tarifare de voce care se aplică începând cu abonamentul Talk S, pentru mobil, sau Talk S pentru clienţii MagentaONE, până la Complete XL.

Tot în cadrul ofertei postpaid, Telekom le oferă clienţilor 36 GB bonus de date (1,5 GB pe lună pentru întreaga perioadă contractuală de 24 luni) pentru fiecare număr activat, începând cu planul tarifar Talk S.
        
Pe segmentul cartelelor preplătite, Telekom anunță noua ofertă GigaLove, care constă în 8,5 GB de net şi trafic gratuit în WhatsApp, plus alte beneficii, la preţul de 4,95 euro credit pe luna. Totodată, în perioada GigaLove, utilizatorii cartelei Telekom vor beneficia în cadrul ofertei atât de 1000 de minute naționale sau internaţionale în reţelele fixe sau SMS-uri naţionale, cât şi de 100 de minute internaţionale către reţelele mobile, dar şi nelimitat minute şi SMS-uri în reţelele Telekom. Astfel, pe durata campaniei prepaid, dedicată lunii îndrăgostiţilor, clienții Telekom pot comunica fără limitări prin intermediul noii oferte.

Cu GigaLove, Telekom continuă povestea seriilor de campanii Giga, concept de marketing şi comunicare lansat în 2015, prima ofertă a seriei fiind GigaWeekend, cu 1 GB de net bonus pe săptămână. Datorită ratei mari de reactivare a bonusului GigaWeekend, de 80%, Telekom Romania a decis să ofere în continuare această experiență clienților săi şi a lansat oferta de vară prepaid, GigaWeek. Seria a continuat cu oferta GigaWinter, de la finalul anului 2016, care aducea 8 GB de net bonus. În prezent, clienţii Telekom beneficiază de oferta GigaLove cu 8,5 GB de net şi trafic gratuit in WhatsApp.

Campaniile prepaid şi postpaid se desfăşoară în perioada 10 februarie – 15 martie 2017.