Comenzile online de flori: simplu, rapid, util, in orice moment al anului

In mod traditional, cele mai mari vanzari de flori se inregistreaza in anumite momente din an, cu tematica specifica: Valentine`s Day si Dragobete, 1-8 martie, sarbatorile zilelor onomastice, inceperea anului scolar, unele sarbatori religioase din an etc. Vorbim in astfel de momente de volume mari de vanzari pe termen scurt.

Romanii sunt insa interesati de flori pe tot parcursul anului, caci fiecare persoana are propriile momente impotante in care doreste sa daruiasca buchete de trandafiri sau orice alte buchete ori aranjamente florale. In paralel cu retailul traditional de flori, in Bucuresti si in alte mari orase din Romania se poate vorbi deja de o piata matura a vanzarilor de flori pe internet.

Maturitatea pietei se refera la un mediu cu suficienti de multi "jucatori" profesionisti, care sa permita o concurenta reala, in beneficiul clientilor. Aceste florarii online ofera servicii de foarte buna calitate, livrare rapida, comunicare foarte buna, plati online securizate si diverse alte optiuni; si, desigur, flori proaspete, "ca in fotogafie", buchete de flori si aranjamente florale la cel mai inalt nivel calitativ.

La fel ca si alte nise din comertul electronic din Romania, nisa reprezentata de comertul online de flori este in permanenta crestere, an de an, pe masura ce tot mai multe persoane descopera aceasta modalitate de a cumpara flori. Procesul de comanda este simplu, rapid si prietenos, in orice moment al anului. Utilitatea consta inclusiv in faptul ca poti comanda flori care sa fie direct livrate unei persoane, chiar si daca nu esti in oras / in tara, dar vrei sa faci o surpriza placuta cuiva drag.

Un segment important este cel legat de comenzile corporate, caci pe aceasta zona companiile mari deja considera standard comenzile online de flori. Florarii online precum happyflower.ro ofera inclusiv aranjamente florare pentru mediul office, inclusiv pe baza de abonamente. "Aranjamentele florale se schimba o data pe saptamana, in ziua de luni, pentru a fi proaspete incepand cu prima zi din saptamana. Nu exista un design prestabilit, ci doar detalii legate de pret, dimensiuni si culori agreate, in ton cu imaginea companiei", se precizeaza pe website-ul mai sus amintit.