Cum ne ajuta un storcator sa avem o viata mai sanatoasa

In lumea moderna de astazi, nu este usor sa avem o viata sanatoasa, cel putin in mediul urban. Si totusi, exista solutii, trebuie doar sa avem "disciplina", inclusiv la nivel alimentar, sa urmam recomandari propuse de specialisti. O viata sanatoasa tine de multe elemente, de la sport la somn. Un element esential este insa reprezentat de regimul alimentar: cat mai putin junk-food (sau deloc!), cat mai multe fructe si legume, de preferat inclusiv in forma proaspata.

Cate fructe si legume putem consuma in acest fel zilnic? Nu tocmai multe, mai ales daca avem un regim de viata destul de alert, cu putin timp pentru prepararea de retete, salate de fructe etc. In acest caz, de mare ajutor ne poate fi un storcator de fructe si legume. Exista multe tipuri de astfel de aparate ce se pot cumpara din retele de magazine electroIT, dar si din hipermarketuri. Cel mai simplu de comparat si cumparat asemenea produse este online, acolo unde abundenta de informatii si varietatea de articole sunt maxime.

Un storcator de fructe si legume trebuie sa fie indeajuns de puternic pentru a prepara rapid sucuri naturale, inclusiv din produsele mai dure. Exista si storcatoare de fructe manuale / mecanice, ba chiar si storcatoare speciale pentru citrice. Atunci cand alegeti, de mare folos pot fi si recenziile postate online de alti cumparatori, pe bloguri, forumuri sau chiar pe paginile magazinelor (cele mari, de incredere).

De ce un storcator de fructe si nu sucuri 100% din magazine? Principalul motiv este legat de calitate: sucurile ambalate din magazine, oricat de naturale s-ar recomanda, nu pot concura cu fresh-ul autentic, facut pe loc. Sucurile ambalate sunt pasteurizate si, de cele mai multe ori, realizate din suc concentrat, reconstituit, proces in cadrul caruia multe vitamine naturale se pierd.

Exista fresh-uri si in magazine (in special in supermarketuri si hipermarketuri), dar acestea pot sa nu fie mereu pe placul consumatorilor si, oricum, reprezinta o varianta mai scumpa. Mult mai ieftin, eficient si 100% sigur, cu adevarat natural, este sa utilizezi un storcator citrice profesional sau un storcator de fructe si legume de mare putere. Poti chiar sa faci sucuri bio, organice, la preturi neasteptat de prietenoase.