Penny board, hoverboard, hoverkart - distractii urbane moderne, inclusiv in Romania

Romanii importa foarte repede orice trend european sau american in materie de distractie urbana. Pe segmentul de dispozitive care fac posibila miscarea, in lipsa unei infrastructuri adecvate pentru biciclete in oras, capata popularitate gadgeturile de tip hoverboard, penny board si hoverkart, precum si trotinetele electrice. Toate acestea se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, fiind foarte apreciate pentru modul in care combina distractia si mobilitatea.

Astfel, a folosi astfel de dispozitive poate fi util, dar si distractiv. Cele mai accesibile sunt penny board-urile, disponibile la preturi chiar si de 99 de lei, in promotie in magazinul online MonkeyBoard, specializat in comercializarea acestor produse mai sus mentionate.

"Berry Spinner Penny Board este ideal pentru cei dornici de aventura, de viteza, de distractie si de plimbari lungi alaturi de prieteni. Este foarte important sa iti cunosti propriul penny board si sa il simti. Astfel il poti manevra corespunzator pentru ca el sa iti ofere siguranta atat tie, cat si celor din jurul tau. Berry Spinner Penny Board este realizat din polipropilena durabila, iar axele sunt solide fiind realizate din metal rezistent", explica reprezentantii magazinului.

Cea mai multa atentie este insa atrasa de categoria de hoverboard-uri. Desi preturile acestora incep de la 1199 lei, gadgeturile pot fi considerate accesibile, mai ales tinand cont de nivelul ridicat de calitate, care permite o foarte buna manevrabilitate, dar si rezistenta in utilizare. Camouflage Rider Hoverboard 6.5 inch este vandut cu garantie de 24 de luni plus doua cadouri - geanta (neagra sau albastra) si Fidget Spinner. Printre dotari, merita mentionate telecomanda wireless, bluetooth, lumini LED.

"Camouflage Rider Hoverboard 6.5 inch este un transportator electric ce combina foarte bine tehnologia cu design-ul inedit. Oferind distractie si adrenalina duse sprinten pe cele doua roti ale Camouflage Rider Hoverboard 6.5 inch prin jungla urbana de beton. Gadgetul este prevazut cu 2 motoare electrice independente, a cate 350 Watti. Motoarele sunt controlate individual de utilizator in functie de pozitia corpului prin inclinarea in fata sau spate, in acest fel poti sa inaintezi sau sa te intorci pe hoverboard", mai spun cei de la MonkeyBoard.ro.

Online se pot comanda si hoverkart-uri, dispozitive foarte usor de folosit, care duc hoverboard-urile la un alt nivel - mai multa siguranta, mai multa distractie.